Widget Recent Post No.

Οξαλικό οξύ με γλυκερίνη! Τα αποτελέσματα 1 μήνα μετά είναι εντυπωσιακά!!!



Τα αποτελέσματα 1 μήνα μετά είναι εντυπωσιακά! Το οξαλικό οξύ με τη γλυκερίνη όπως φαίνεται έχει κάνει εξαιρετική δουλειά, και δεν υπάρχει ίχνος απο βαρρόα! Τα μελίσσια πάνε σφαιράτα για την Άνοιξη γεμάτα με γόνο! Ο μελισσοκόμος Παναγιώτης Μουσούρας μα δείχνει κάποιες πολύ σημαντικές λεπτομέρειες στα μελίσσια.
Οι μόνες "αρνητικές" επιπτώσεις που βρήκε στα μελίσσια ήταν κάποιες ταινίες να είναι κομμένες, αλλά αυτό συνέβη μόνο σε λίγα μελίσσια (στα πιο δυνατά συγκεκριμένα), και έχει ήδη περάσει αρκετός καιρός απο τότε που μπήκαν οι ταινίες. Όπως βλέπουμε σαν γενική εικόνα των μελισσιών, οι ταινίες δούλεψαν, και τα αποτελέσματα είναι απλά τέλεια! Δείτε το βίντεο απο το ΧΡΥΣΟ ΜΕΛΙ ΖΑΚΥΝΘΟΥ...

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

  1. μετα απο 4-5 μηνες να δεις ποσο εντυπωσιακα θα ειναι τα αποτελεσματα, τα βαρροα θα ειναι πιο πολλα απο τις μελισσες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια ποιο λογο φιλε να μιλας με επειχηρηματα,για ξεκινα να μαθουμε κ εμεις

      Διαγραφή
    2. εχω χρησιμοποιησει 3 φορες, χειμωνα και τις 3, ταινιες με οξαλικο σε λιγα μελισσια για δοκιμη, γιατι και εγω οπως ολοι θελω να απαλλαγω απο τα χημικα αλλα δυστυχως ολες τις φορες δεν εκαναν δουλεια. συγκεκριμενα, την πρωτη φορα αγορασα τις ταινιες ετοιμες απο καταστημα, τις αφησα ενα μηνα, αποτελεσμα αναγκαστηκα να κανω θεραπεια με χημικα τελη ιουνιου πριν τον τρυγο του θυμαριου γιατι τα μελισσια κατερρεαν, οταν σηκωνα το πλαισιο επεφταν βαρροα πανω στα πλαισια, 9 μελισσια ηταν επιβιωσαν ολα αλλα εχασα το λιγο μελι που ειχαν, δεν πειραζει. δευτερη φορα αγορασα ταινιες 'επωνυμες' απο γνωστο μεγαλο μελισσοκομο. εφαρμογη ιδια με πριν, μεσα δεκεμβρη με μεσα γεναρη, αυτη την φορα ημουν ομως πιο υποψιασμενος, αποτελεσμα, υποκαπνισμος με τακτικ τελη απριλιου, τα μελισσια 7 στον αριθμο ειχαν πιασει εκτος απο βαρροα και κατι αλλα ακαρεα που ειχα πολλα χρονια να δω και δεν θυμαμαι πως τα λενε, ιδια σε μεγεθος με τα βαρροα αλλα μακροστενα και πολλα μαζι σε ενα σημειο. τα βαρροα δε σχεδον οσα και οι μελισσες. την τριτη φορα τις εφτιαξα μονος μου γιατι πιστευα οτι απλα οι ετοιμες ταινιες ηταν ελλατωματικες, ακολουθησα πιστα τις οδηγιες του πανεπιστημιου. αποτελεσμα μια απο τα ιδια, αναγκαστικα παλι να κανω συμπληρωματικη θεραπεια. τα υπολοιπα μελισσια που εκανα θεραπεια με τακτικ και μαβρικ δεν ειχαν κανενα προβλημα σε καμια απο τις περιπτωσεις. οποτε μακρια... τουλαχιστον απο μενα.

      υ.γ. τα μελισσια μου κρατανε γονο ολο το χειμωνα 1-3 πλαισια.

      Διαγραφή

Για οποιαδήποτε ερώτηση πάνω στις αναρτήσεις μας , αφήστε ένα σχόλιο και εμείς με χαρά θα σας απαντήσουμε. Ορεινή Μέλισσα! Καλώς Ήρθατε!