Widget Recent Post No.

Εγκληματική ενέργεια σε μελισσοκόμο: Μόλις πλησίασε τα μελίσσια είδε κάτι πολύ περίεργο...



Μια τρομερή εγκληματική πράξη σημειώθηκε πριν λίγες ημέρες στο μελισσοκομείο του Σταύρου Κοντοκώστα που είχε τοποθετημένες μερικές κυψέλες σε ελατοδάσος, σε ιδιόκτηρο χώρο στο Όρος Οίτη. Όταν πήγε να επισκεφτεί τα μελίσσια του μετά απο μέρες διαπίστωσε κάτι πολύ περίεργο. Η τελευταία κυψέλη στην άκρη, ήταν αναποδογυρησμένη, και η είσοδος ασφυκτικά κλειστή. Μόλις πλησίασε κατάλαβε οτι επρόκειτο για εγκληματική πράξη και οτι το σμήνος δεν ήταν ζωντανό.

Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει μια τέτοια πράξη. Έχουν συμβεί και στο παρελθόν, με το αναποδογύρησμα της κυψέλης να δηλώνει ότι ο μελισσοκόμος είναι "ανεπιθύμητος" στην περιοχή και οτι δημιουργούν πρόβλημα οι κυψέλες. Ωστόσο στη συγκεκριμένη περίπτωση, ο μελισσοκόμος τα είχε σε ιδιόκτητη περιοχή, και η είσοδος ήταν κλειστή, πράγμα που δεν έχει συμβεί σε άλλα παρόμοια περιστατικά.

Όπως λέει ο ίδιος ο μελισσοκόμος, έχει επικοινωνήσει με τις αρχές, και αυτές θα αναλάβουν την υπόθεση. Ας ελπίσουμε οτι θα δώσουν την δέουσα σημασία, εφόσον δεν πρόκειται για μια "τυχαία" πράξη, αυτός που το έκανε πιθανόν να συνδέεται και με άλλα περιστατικά, πολύ σοβαρότερα, ακόμη και κλοπές μελισσιών μιας και έχουν πάρει τεράστιες διαστάσεις τον τελευταίο καιρό.

Δείτε τις φωτογραφίες που ανάρτησε ο Σταύρος στο melissocomiko.blogspot.gr, και τις αναδημοσιεύω για να τις δείτε...






Δημοσίευση σχολίου

8 Σχόλια

  1. Μήπως δεν ήταν σε ιδιόκτητο? Λένε οι γλώσσες......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα μελισσια μου είναι σε ιδιωτικό χώρο και όχι σε δημόσια δασικη εκταση, μακρυα απο δρόμο και στάνες. Στη τελική αν ενοχλούσαν κάποιον, ας ερχόταν να τα πούμε μεταξύ μας και όχι να ξεσπάσει στα μελισσια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιατι ανωνυμε??Οι αλλοι σε ιδιοκτητο χωρο τα βαζουν??Η πρεπει να ζητησει καποιος αδεια για να τα βαλει στο δασος??Ντροπη .Μακρι να το πιασουν το τομαρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. sosta!alla kapoioi neoellinnares exoun alles apopseis!opos oti to bouno ekei einai to tsardaki tous kai den goustaroun allo kosmo na pigainei!a re kremala kai konserbokouti pou thelete!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μηπως τοτε καποιος αλλος μελισσοκομος εβαζε τα μελισσια του εκει θεορωντας την περιοχη δημοσια ή μηπως θελει να σε διωξει για να τα βαλει αυτος;

    Φραξτο και βαλε νταμπελα ιδιωτικος χωρος.
    Εχει αλλη νομικη επιπτωση οταν εισαι σε ενα φραγμενο ιδιωτικο χωρο.

    Ακομα και η παρουσια σου εντος χωρις αδεια ειναι παραπτωμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΓΙΑΥΤΟ Η ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΕΝΑΣ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΕΒΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΟΧΘΟ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ !ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΕΤΕ ΟΤΙ ΑΝ ΠΑΩ ΕΓΩ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΔΙΠΛΑΝΟΣ ΜΟΥ ΟΛΟΙ ΛΕΝΕ ΑΦΟΥ ΠΑΩ ΕΓΩ ΧΑΛΙΑ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΕ ΝΑ ΠΑΣ ΕΣΥ ΚΑΛΑ !!!!ΚΡΙΜΑΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟ ΜΙΛΑΜΕ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΣΤΙΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ ???? ΕΓΩ ΕΜΑΘΑ ΝΑ ΑΓΑΠΩ ΤΗΝ ΜΕΛΙΣΣΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΓΙΝΑ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΣ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΒΙΤΣΙΟ Η ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΜΕΛΙΣΣΑ ΤΟΤΕ ΑΠΛΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΑΣΕ ΟΜΩΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΕΝΑ ΠΛΑΣΜΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΚΑΚΟ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΕΤΕ ΑΚΟΥΡΑΣΤΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΜΕ ΘΛΙΒΟΜΑΙ ΚΑΙ ΝΙΩΘΩ ΝΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΗΘΕΝ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΙ ΝΤΑΗΔΕΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΡΩΝΕ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΠΑΝΤΟΦΛΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΞΕΣΠΑΝΕ ΣΤΑ ΜΕΛΙΣΣΑΚΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΦΟΥΚΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΔΡΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΤΡΟΠΗ !!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για οποιαδήποτε ερώτηση πάνω στις αναρτήσεις μας , αφήστε ένα σχόλιο και εμείς με χαρά θα σας απαντήσουμε. Ορεινή Μέλισσα! Καλώς Ήρθατε!