Widget Recent Post No.

Διώχνουν τους μελισσοκόμους απο τη περιοχή, και ο λόγος είναι πραγματικά απίστευτος...



Το που μπορεί να φτάσει ένας άνθρωπος πλέον στις μέρες μας είναι αδιανόητο. Πως θα σας φαινόταν αν στη περιοχή που έχετε τα μελίσσια σας, σας έλεγαν ότι πρέπει επειγόντως να τα μετακινήσετε, όχι επειδή υπάρχει κάποια νομοθεσία αλλά επειδή οι μέλισσες βλάπτουν με τις ακαθαρσίες τους τα φωτοβολταικά, απο επενδυτές που τα έχουν εγκαταστήσει στη περιοχή. Το περιστατικό που θα δούμε σήμερα αποδεικνύει για άλλη μια φορά, πόσο κακούς ανθρώπους έχει η κοινωνία μας, που το μοναδικό που τους ενδιαφέρει είναι το κέρδος! Κέρδος κέρδος κέρδος! Τεράστια μηχανήματα μπαίνουν στα γόνιμα χωράφια, και δε λογαριάζουν τίποτα μπροστά σε αυτά! Ούτε καν τις μέλισσες, που με το έργο τους, τόσα εκατομμύρια χρόνια, δίνουν ζωή σε ολόκληρο το πλανήτη.

Διαβάστε τι έγραψε μελισσοκόμος που βρίσκετε στη συγκεκριμένη περιοχή, και στη συνέχεια δείτε τι έγραψαν και οι επενδυτές με τα φωτοβολταικά. Για πολύ γέλιο λέμε...

Γράφει ο μελισσοκόμος Λευτέρης Αντωνιάδης...
Χ$ζουν οι μέλισσες τα φωτοβολταϊκά και οι επενδυτές επιφυλάσσονται γιατί έχουν μεγάλο κόστος καθαρισμού;
Επενδύσεις και φτηνή ενέργεια ή μέλισσες και μέλι;
Η πιθανότητα να συμφωνήσουν επενδυτές και μελισσοκόμοι να συνεργάζονται στον καθαρισμό των φωτοβολταϊκών και να συνυπάρχουν μάλλον δεν παίζει σε τούτο τον τόπο.
Ευτυχώς δεν πετάνε τα γελάδια ρε φίλε...

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Και θα σου κλασουν μια μάντρα αν έχουν προσφύγει στο δασαρχείο. Εάν είσαι νόμιμος και σε νόμιμη θέση το μελισσοκομειο αστους να σκουζουν. Μήπως κάνουν μήνυση και στα πουλια που χεζουν την επενδυση????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για οποιαδήποτε ερώτηση πάνω στις αναρτήσεις μας , αφήστε ένα σχόλιο και εμείς με χαρά θα σας απαντήσουμε. Ορεινή Μέλισσα! Καλώς Ήρθατε!