Widget Recent Post No.

Ιδιοκατασκευή τρέιλερ για μελίσσια



Βλέπουμε πως γίνεται ένα τρέιλερ βήμα - βήμα. Στην πορεία των εργασιών ο κάθε ένας μπορεί να το προσαρμόσει ανάλογα με τις ανάγκες του. Τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν κόστισαν περίπου 600 ευρώ, αντίστοιχα ένα έτοιμο τρέιλερ στις συγκεκριμένες διαστάσεις, θα κόστιζε περίπου1200 ευρώ..

Δημοσίευση σχολίου

5 Σχόλια

  1. Αφού βάζεις τέτοιες αναρτήσεις θα έπρεπε να διευκρινίζεις ότι τα τρέιλερ ιδιοκατασκευής ΔΕΝ αδειοδοτούνται πλέον. Μην ξεκινήσει κάποιος να το κατασκευάζει και βρεθεί προ εκπλήξεως. Από το 2014 και μετά δεν ισχύει η έκδοση άδειας με υπογραφή κάποιου μηχανολόγου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φόρτωσε το και δοκίμασε να κατέβεις από βουνό με στροφιλίκι. να σε δω που θα σταματήσεις! Αυτές οι κατασκευές θέλουν αξονα με φρένο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θέλω να αγοράσω τρειλερ,βρήκα δύο - τρία σε πολύ οικονομική τιμή αλλά δεν έχούν άδεια. Τι σημαίνει αυτό? Τα κυκλοφορούν κανονικά αυτοί χωρίς να έχουν πρόβλημα, αρκεί μου είπαν να μην πέσεις σε στραβόξυλο αστυνομικό.Να το ασφαλίσω και δεν θα έχω κανένα πρόβλημα. Ισχύουν όλα αυτά? Αν με γράψουν ποιο θα είναι το πρόστιμο?Μπορώ να το νομιμοποιήσω?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητέ Αθανάσιε
    Αν θέλεις να γοράσεις ένα τρέιλερ φρόντισε να είναι στις δυνατότητες του αυτοκινήτου, με φρένα κατ΄ εμέ και φυσικά με άδεια. Χωρίς άδεια δεν μπορείς να το κυκλοφορήσεις αλλά και ούτε να το ασφαλίσεις και αν σε πιάσουν........
    Η απόφαση δική σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για οποιαδήποτε ερώτηση πάνω στις αναρτήσεις μας , αφήστε ένα σχόλιο και εμείς με χαρά θα σας απαντήσουμε. Ορεινή Μέλισσα! Καλώς Ήρθατε!