Widget Recent Post No.

Μπείτε στην κλήρωση και κερδίστε δυο μελισσοκομικά βιβλία "ΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΣΤΕΓΗ"



Σήμερα ξεκινάει ο διαγωνισμός , για τα δύο μελισσοκομικά βιβλία "ΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΣΤΕΓΗ" που θα κληρωθούν στους αναγνώστες μας. Τα βιβλία έχουν ως θέμα τα μελισσοκομικά φυτά της χώρας μας , το χρωματολόγιο  της γύρης , τις μελισσοβοσκές κλπ. Είναι πλήρως εικονογραφημένα , και ευανάγνωστα , ότι πρέπει για εμάς τους  μελισσοκόμους.  (Δείτε περισσότερα για το βιβλίο εδω)

Τα βιβλία είναι μια ευγενική προσφορά από τις εκδόσεις Αθανασίου Σταμούλη , τις οποίες και ευχαριστώ θερμά για αυτή τους την κίνηση! Οι τυχεροί  θα παραλάβουν τα βιβλία εντελώς δωρεάν στην περιοχή τους (πληρωμένα και τα μεταφορικά). Σε περίπτωση που οι τυχεροί είναι από την Αθήνα η παραλαβή θα γίνει από το βιβλιοπωλείο.


Πως δηλώνω συμμετοχή στην κλήρωση;

1.Συμπληρώστε την φόρμα με το email σας στο παρακάτω newsletter...

email


Ορεινή Μέλισσα

2. Θα σας έρθει αυτόματα ένα μήνυμα επαλήθευσης του email σας. Πατήστε τον σύνδεσμο που βρίσκεται μέσα και μόλις λάβατε μέρος στον διαγωνισμό μας!

Η κλήρωση θα μείνει ανοιχτή για συμμετοχές  έως την δευτέρα το βράδυ  , και την τετάρτη θα ανακοινωθούν οι δύο τυχεροί. Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλους!



Δημοσίευση σχολίου

10 Σχόλια

  1. ΑΑΑ!!! Καλά, δεν φτάνει που μας έχετε μαγέψει με τις αναρτήσεις σας τώρα θα μας βάζετε και διαγωνισμούς??? Συγχαρητήρια σας εύχομαι, πάντα τέτοια φίλοι μου και ελπίζω οι διαγωνισμοί σας να μην τελειώσουν εδώ!!!! Καλή δύναμη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε ευχαριστούμε πολύ φίλε μου! Εύχομαι να είσαι ενας απο τους τυχερούς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. παναγιωτιδης νικος:πολα μπραβο στο blog και συνχαριτιρια για τον διαγονισμο!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βρε παιδιά όποιος δεν κερδίζει , δεν πάει να πει ότι είναι μούφα ο διαγωνισμός. Μάθετε να λέτε τα πράγματα ως έχουν... Ανώνυμε θα σε παρακαλέσω να πάψεις να είσαι ανώνυμΟς και αν έχεις να προτείνεις ΄κάτι για την εύρυθμη λειτουργία του ιστοτόπου να το κάνεις με όνομα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. To onoma mou den se afora, se lene Ορεινή Μέλισσα. Ayto pou proteinw einai na dwthoun perissotera stoixeia gia tin dienergeia toy diagwnismou kai ton tropo pou epilegontai oi nikites.

    Kalh synexeia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι νικητές επιλέχθηκαν μέσω της ιστοσελίδας random.org. Πρόκειται για μια ιστοσελίδα που αναπαράγει τυχαία αριθμούς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για οποιαδήποτε ερώτηση πάνω στις αναρτήσεις μας , αφήστε ένα σχόλιο και εμείς με χαρά θα σας απαντήσουμε. Ορεινή Μέλισσα! Καλώς Ήρθατε!