Widget Recent Post No.

Site Παραγγελιας Ψευδοσκορπιων...!!!!!!!!



Ολοι διαβασαμε για τον Ψευδοσκορπιο και πολλοι πραγματικα ενδιαφερθηκαν για το πως θα προμηθευτουν αυτα τα μικρα αραχνιδια ετσι ωστε να καταπολεμησουν απλα και βιολογικα τον μεγαλυτερο εχθρο που λεγεται ΒΑΡΡΟΑ....



Η ιδια η γερμανια που μας  προμηθευει με σκευασματα ''χημικα'' ισως αποτελεσει και η μονη χωρα που θα μπορεσει να μας προμηθευσει με τον μεγαλυτερο εχθρο των Βαρροα  τους ΨΕΥΔΟΣΚΟΡΠΙΟΥΣ.

Εγω εψαξα και βρηκα μια ιστοσελιδα αφιερωμενη στους ψευδοσκορπιους η οποια και αναλαμβανει αποστολες αυτων των αραχνιδιων σε πολλες χωρες του κοσμου.

Μια απο αυτες αναφερεται και η ελλαδα. Ετσι ισως να μην ειναι και τοσο δυσκολη η παραγγελια απο ελλαδα εφοσον το ιδιο σιτε αναφερει οτι μπορει να μας στειλει.

Η τιμη που αναφερει ειναι 14,90 για 500 γραμμαρια. τουλαχιστον ετσι καταλαβα εγω.

*στην τιμη θα συμπεριληθφουν και τα εξοδα αποστολης  απο οτι διαβασα κανα 15 ευρω θα ειναι.


http://www.beenature-project.com/shop/article_7/Pseudoskorpion-%22Chelifer-cancroides%22-M%C3%A4nnchen.html?shop_param=cid%3D1%26aid%3D7%26

*Ειναι γερμανικο σιτε







Υπαρχουν πολλες ερευνες που εχουν πραγματοποιηθει για την δραση αυτων των ψευδοσκορπιων κατα των βαρροα και ολα δειχνουν οτι τα βαρροα ισως αποτελεσουν εναν ΚΑΚΟ ΕΦΙΑΛΤΗ για ολους μας..!!!!!!!





Δημοσίευση σχολίου

6 Σχόλια

  1. Ναι, έχει και θηλυκά... 30ε το κομμάτι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τελικως παραγγειλε κανεις τους δοκιμασε, δουλευει?Εαν οντως ισχυει μιλαμε για οτι πιο ανατρεπτικο υπαρχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ειχα διαβασει οτι υπαρχουν διαφορετικα ειδη, αυτα που μπορουν να αναπαραχθουν σε αιχμαλωσια δε τα αποδεχονται οι μελισσες, οποτε δε ξερω κατα ποσο ειναι φρονιμο να αγορασεις αρσενικα και θυληκα για αναπαραγωγη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα αποδεχονται απλως ο ρυθμος αναπαραγωγης τους ειναι σχετικα μεγαλος

      Διαγραφή

Για οποιαδήποτε ερώτηση πάνω στις αναρτήσεις μας , αφήστε ένα σχόλιο και εμείς με χαρά θα σας απαντήσουμε. Ορεινή Μέλισσα! Καλώς Ήρθατε!