Widget Recent Post No.

ΝΕΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΑΙΝΙΩΝ ΟΞΑΛΙΚΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ WONDERFUL BEES , ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ 30 ΜΕΡΕΣ


Νέα προσφορά από την wonderful bees , η οποία διαθέτει για αυτό το μήνα ταινίες οξαλικού οξέος σε απίστευτη τιμή , για όλο τον Απρίλιο. Πρόκειται για μια από τις αποτελεσματικότερες θεραπείες της εποχής , και η εταιρία έχει κάνει εξαιρετική δουλειά για την παραγωγή ενός άριστου προϊόντος . Νομίζω θα καταλάβετε και απο τις φωτογραφίες στο τέλος..

Γράφει η εταιρία για την Ορεινή Μέλισσα 🐝

  Και το 2021 ξεκινώντας η νέα μελισσοκομική σεζόν είμαστε μαζί σας με προσφορά 5 ευρώ/ πακέτο (περιλαμβάνετε ο ΦΠΑ) και δωρεαν η αντικαταβολή.  Η προσφορά ισχύει μόνο μέχρι και το τέλος Απριλίου.

  Το Πακέτο περιλαμβάνει 20 Ταινίες με συνολικό βάρος 420g (5%+,-) . Μαζί με την παραγγελία σας στέλνουμε και φυλλάδιο με πλήρες οδηγίες και σχεδιάγραμμά για την εφαρμογή των ταινιών και τον τρόπο με τον οποίων δρουν.

  Μια κατάλληλη εποχή ελέγχου του Βαρρόα εφόσον ξεκινάει την περίοδο πολλαπλασιασμού του ακολουθώντας την πορεία των γόνου του μελισσιού μας , χτυπάμε βιολογικά το πρόβλημα στην ρίζα πριν αναπτυχθεί σημαντικά το άκαρι και μάλιστα για ένα και πλέον μήνα μας παρέχει προστασία εφόσον η προσθήκη φυτικής γλυκερίνης δίνει μεγάλη παράταση στην δραστική ουσία το οξαλικό οξύ , κάτι που για να το πετύχουμε με χημικά σκευάσματα πιθανών θέλουμε 3 κύκλους σε μελίσσια με γόνο άνοιξης.  Μια 100% Βιολογική και αρκετά αποτελεσματική μέθοδος ελέγχου του ακάρεος Varroa,  συμβάλοντας στο να εξασφαλίσουμε την ικανότητα του μελισσοκομίου μας για παραγωγή ιδιέτερα καθώς περιμένουμε τα Έλατα και τις Βελανιδιές.

 Ευχόμαστε καλή μελισσοκομική σεζόν και πολλά μέλια!

  " Ευχαριστίες στην Ορεινή Μέλισσα για την υποστήριξη της"

Στοιχεία επικοινωνίας:
Τηλ. 699 670 0005
email: wonderfulbees@mail.com
Υπεύθυνος: Ζαφειρόπουλος Στέφανος




Στοιχεία επικοινωνίας:
Τηλ. 699 670 0005
email: wonderfulbees@mail.com
Υπεύθυνος: Ζαφειρόπουλος Στέφανος

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Για οποιαδήποτε ερώτηση πάνω στις αναρτήσεις μας , αφήστε ένα σχόλιο και εμείς με χαρά θα σας απαντήσουμε. Ορεινή Μέλισσα! Καλώς Ήρθατε!