Widget Recent Post No.

Λεμόνι για καταπολέμηση βαρρόα: Αποκαλυπτικές εμπειρίες!

 



Σήμερα έχουμε ένα νέο μελισσοκομικό βιντεάκι στο οποίο σας αποκαλύπτω όλη μου την εμπειρία πάνω στη καταπολέμηση βαρρόα με λεμόνι, την  Άνοιξη. Θεωρώ ότι τώρα βρισκόμαστε σε μια πολύ κρίσιμη περίοδο, και πολλοί μελισσοκομοι αναρωτιούνται αν μπορούν να θεραπεύσουν τα μελίσσια με ένα τόσο απλό και οικονομικό τρόπο...

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Τι ειναι αυτα που λες οτι το λεμονι σκοτωνει τα μελισσια... Το λεμονι χωρις να το στηψεις οι μελισσες το περνουν χωρις προβλημα . Πρεπει να αγοραζουμε αυτα που προτεινεις; Ολο το καλοκαιρι τα μελισσια εχουν μισο λεμονι μεσα στην κυψελη και η μελισσα που εχει βαρροα επανω της περνει χυμο για να αντιμετωπισει με κιτρικο οξυ την βαρροα. Εδω δινουμε οξαλικο ή μυρμυγκικο οξυ στα μελισσια και λες οτι τα βλαπτει το λεμονι; Αυτα ειναι ψεμματα και εφοσον δεν το εχεις χρησιμοποιησει δεν μπορεις να λες αυτα τα πραγματα. Για τον χυμο λεμονιου με σιροπι 1προς 1, εχουν γινει μελετες απο Ελληνες και ξενους ερευνητες με αποτελεσματικοτητα 65%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για οποιαδήποτε ερώτηση πάνω στις αναρτήσεις μας , αφήστε ένα σχόλιο και εμείς με χαρά θα σας απαντήσουμε. Ορεινή Μέλισσα! Καλώς Ήρθατε!