Widget Recent Post No.

Το μεγάλο μυστικό του φθινοπώρου....

 



Σήμερα μιλάμε για τον πιο βασικό χειρισμό του φθινοπώρου. Σας εξηγώ όσο πιο απλά μπορώ την σημαντικότητα της εκτροφής του γόνου αυτή τη περίοδο του Σεπτεμβρίου, τις ασθένειες που μπορεί να κοστίσουν τις ζωές των μελισσιών, και μερικά ακόμη μυστικά για να μπούμε δυναμικά στο χειμώνα.
Συνοτπικά οι σημαντικότεροι χειρισμοί
Το βασικό παιδιά αυτή την εποχή είναι να καθαρίσουμε τα μελίσσια απο ασθένειες, και στη συνέχεις με ενίσχυση και μια καλή ανθοφορία, να αυξήσουμε τον γόνο, να προκύψουν νέες και δυνατές μέλισσες, και να έχουμε ένα επιτυχημένο ξεχειμώνιασμα. Η πρόληψη να ξέρετε ειναι η καλύτερη θεραπεία, και στη μελισσοκομία είναι ο βασικός κανόνας επιτυχίας..

Το να καταφέρουμε νέους και γερούς πλυθησμούς τώρα μέχρι τον Οκτώμβριο, είναι θεωρω κάτι πολύ βασικό. Κάθε χρόνο δυστυχώς συμβαίνουν τα ίδια πράγματα, και οι μελισσοκόμοι χάνουν πάνω απο 10% των μελισσιών τους λόγω αυτών των λαθών. Να γνωρίζετε ότι ένα υγιές μελίσσι τώρα, που θα μεγαλώσει σωστούς γόνους, και αν προλάβουμε 2-3 καλές φουρνιές, τότε είμαστε υπερ-εντάξει για ένα δυνατό ξεχειμώνιασμα...

Δείτε το βίντεο...

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ του ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ ΚΥΡΙΑΚΗ
    γεια σε όλους
    Ευχαριστώ πολύ τον Θεό που επανέφερε τον ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ ΚΥΡΙΑΚΗ στο δρόμο μου.
    Για όλες τις οικονομικές σας ανάγκες ή εάν αντιμετωπίζετε οικονομικές δυσκολίες, απλά επικοινωνήστε με αυτό το υπέροχο ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ ΚΥΡΙΑΚΗ και θα λάβετε απόλυτη ικανοποίηση.
    Αυτή η σπουδαία γυναίκα μόλις με βοήθησε με ένα μικρό ποσό των 30.000 € και αυτό είναι υπεραρκετό για μένα.
    Είναι γυναίκα με καρδιά, χάρη σε αυτή την υπέροχη γυναίκα, μπόρεσα να αυξήσω το βιοτικό μου επίπεδο και το χρέος μου.
    Εάν χρειάζεστε ένα μικρό δάνειο, επικοινωνήστε μαζί τους και δεν θα απογοητευτείτε.
    Email: kikivas86@gmail.com
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
    Σημείωση
    Εάν δεν είστε από την Ελλάδα, παρακαλούμε απόσχετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για οποιαδήποτε ερώτηση πάνω στις αναρτήσεις μας , αφήστε ένα σχόλιο και εμείς με χαρά θα σας απαντήσουμε. Ορεινή Μέλισσα! Καλώς Ήρθατε!