Widget Recent Post No.

Ερωτο-Απαντήσεις: Ταινίες οξαλικού οξέος με γλυκερίνη απο τη Μελισσοκομία Τσιμίνη



Η μελισσοκομία Τσιμίνη απαντάει στις ερωτήσεις των μελισσοκόμων. Στην Ορεινή Μέλισσα δοκιμάσαμε τις ταινίες οξαλικού οξέος του κ. Τσιμίνη και διαπιστώσαμε ότι έχουν εκπληκτικά αποτελέσματα στη καταπολέμηση της βαρρόα, όλες τις εποχές!


ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑ ΤΣΙΜΙΝΗ

Το καλοκαίρι πόσες μέρες τις αφήνω;
Δεν έχει να κάνει με την εποχή. Διαβάστε και τις οδηγίες, αλλά δεν υπάρχει και λόγος να τις βγάλετε. Έτσι κι αλλιώς δεν επιβαρύνουν σε κάτι την ζωή της κυψέλης. Κάποια στιγμή θα τις βγάλουν οι ίδιες οι μέλισσες.

Σε 8 πλαισια πλησυσμό ποσες βαζουμε;
Είναι ανάλογα και τους γόνους. Αν τα 8 πλαίσια πληθυσμού είναι μετά από τρύγο και δεν υπάρχουν γόνοι ή περιορίζονται στο ένα πλαίσιο και μια ταινία είναι αρκετή! Μετά την ταινία η βαρρόα που εξακολουθεί να υπάρχει, και κατά κύριο λόγο αυτή που θα μπει απ' έξω μέσα παραμένει στην πλάτη της μέλισσας. Οπότε μπορείτε να ξανά τοποθετήσετε μία ταινία.

Πόσο κοστίζει η συσκευασία, ποσά τεμ περιέχουν και αν στέλνετε αντικαταβολη
Η τιμή που πακέτου των 20 ταινιών είναι στα 5,50ευρώ συν το ΦΠΑ 24%, τελική τιμή 6,82ευρώ. Σημειώστε ότι το βάρος του πακέτου είναι κατά μέσο όρο 450 γρ.
Ναι φυσικά και δουλεύουμε με αντικαταβολή.
Τηλεφωνήστε μας στο 22950 52963 για την παραγγελία σας ή μέσο https://melisokomia.gr/

Πόσο καιρό διατηρούνται συσκευασμένες;
Εμείς είμαστε απόλυτα σίγουροι για τους 6 μήνες. Είναι πολλά τα μηνύματα που έρχονται από συναδέλφους που τις χρησιμοποίησαν μετά από 14 μήνες και ήταν απόλυτα αποτελεσματικές Ευχαριστούμε για την ερώτηση..





Σε περίπτωση που τα κάνουν τρίμμα και τα βγάλουν έξω μέσα σε μια εβδομάδα χρήσης εγώ τι πρέπει να κάνω; Και είχα και κάποιες απώλειες , είναι φυσιολογικό αυτό; Δλδ είδα μερικές νεκρές μέλισσες έξω από την κυψέλη !
Πιθανα καποια μελισσια ενα δυο στα πενηντα να κανουν τριμα ...αυτο μπορει να συμβει την πρωτη φορα που μπαινουν ταινιες στην πορεια και αυτα στρωνουν ... λεμε οτι και τριμα οι ταινιες δουλευουν ..δειτε το σας παρακαλω με το τροπο που περιγραφουμε στις οδηγιες ...και μην ξεχναμε στοχος ειναι η βαρροα και τα προιοντα της κυψελης καθαρα .....τωρα για νεκρες μελισσες ελαχιστες μπορει να ναι νεκρες εξ αιτιας της ταινιας ..κυριως γιατι καποιες πιεστηκαν απο αυτην ...ευχαριστω για τις ερωτησεις μιλαμε και τηλεφωνικα αν θελετε για οτι θεωρητε οτι δεν διευκρινησα επαρκως 6932665823 καλεστε με και θα σας παρω εγω

Μπορείς να τρυγισεις με τις ταινίες μέσα?
Σε καμία ανάλυση μέχρι σήμερα δεν έχει βρεθεί αυξημένο οξαλικό οξύ στο μέλι, μετά από την χρήση ταινίας ( το μέλι εξάλλου περιέχει οξαλικό οξύ).

Ποσες βαζουμε ανα κυψελη και ποσο κοστιζουν?
Ανάλογα τους γόνους σας, από 1 έως 4 ταινίες. Η τιμή των 20 ταινιών είναι στα 5,50 ευρώ συν το ΦΠΑ 24% τελική τιμή 6,82 ευρώ.
Περισσότερες πληροφορίες https://melisokomia.gr/

Σε δεκαπενταρι μελισσι ποσες ταινιες χρειαζονται; ειναι καλυτερα μετα την τοποθετηση να κλεισουμε τις θυριδες απο τα καπακια για καλυτερη αποτελεσματικοτητα;
Δεν χρειάζεται να κλείσετε καμία θυρίδα! Είναι υπερβολή να βάλετε πάνω από τέσσερις ταινίες. Όσο μεγάλο και να είναι το μελίσσι, το πολύ τέσσερις είναι αρκετές! Ότι βαρρόα μπει για το επόμενο τουλάχιστον 2μηνο θα στέκεται στην πλάτη της μέλισσας. Μπορείτε τότε να εκτιμήσετε την κατάσταση και να πράξετε ανάλογα. Θεωρούμε ότι είναι καλύτερο λίγες και παρατεταμένο διάστημα, γιατί η βαρρόα δεν τελειώνει ποτέ! Δείτε τις οδηγίες που σας στέλνουμε, και είμαστε σίγουροι πως θα καταλήξετε στο δικό σας τρόπο... στον καλύτερο τρόπο χρησιμοποίησής. Στην διάθεσή σας για ότι χρειαστεί.
Ευχαριστούμε για την ερώτηση.

Λένε σε διαφορά πηγαδάκια οτι γενικά οι ταινίες (δεν λέω για τηα δικές σας γενικά μιλάω ) οτι κόβουν της γεννες ... Ποσο αλήθεια μπορει να ειναι όλο αυτο ; 
καλημερα ..τις χρησιμοποιουμε κοντα στα εννια χρονια ..απο την πρωτη στιγμη που τις δωσαμε στην αγορα ..πανε τρια χρονια περιπου ....θεσαμε τον εαυτο μας στη διαθεση καθε συναδελφου που τις χρησιμοποιει σε ολη τη ν Ελλαδα ...να δουμε απο κοινου τυχον προβληματα ...θελω να σας διαβεβαιωσω οτι εχουμε σοβαρη εμπειρια και τα λεγωμενα μας ειναι περα για περα αληθινα ....στα πηγαδακια δεν κατεβηκαμε ουτε θα το κανουμε .... ευχαριστω για την ερωτηση στην διαθεση σας ειλικρινα.....και να μην ξεχναμε μελισσοκομια ειναι αυτο που βλεπουμε οχι αυτο που ακουμε..

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Κ. Τσιμίνη
ΤΗΛ: 22950-52963
Email: info(@)melisokomia.gr
Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα εως Παρασκευή 08.00-16.00

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

  1. Τέλεια δουλειά κανουν η ταινίες ακρίβεια με τα μάτια μου λέω σε καμία περίπτωση δεν κόπηκε η γέννα δεν βρήκα νεκρές μέλισσες Και γενικά δεν βλέπω να ενοχλούνται η μέλισσες από της ταινίες της έβαλα σε 23 μελλισια και όλα είναι εντάξει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για οποιαδήποτε ερώτηση πάνω στις αναρτήσεις μας , αφήστε ένα σχόλιο και εμείς με χαρά θα σας απαντήσουμε. Ορεινή Μέλισσα! Καλώς Ήρθατε!