Widget Recent Post No.

Τα 4 πιο συχνά λάθη στην καταπολέμιση του κηρόσκωρου


Τα 4 πιο συχνά λάθη στην καταπολέμιση του κηρόσκωρου

Ο καλοκαιρινός τρύγος ολοκληρώθηκε, και οι κηρήθρες, είτε θα ξαναμπούν στα μελίσσια, είτε θα αποθηκευτούν για αργότερα. Ο κηρόσκωρος είναι ένας εχθρός των μελισσών που παραμονεύει στην αποθήκη, γι’αυτό και οι μελισσοκόμοι πρέπει να είναι σε επαγρύπνιση.


1. Βάζετε τις κηρήρες στην κατάψυξη, αλλά όχι τα πατώματα;

Από τα συχνότερα λάθη είναι να βάζουμε μόνο τις κηρήθρες στην κατάψυξη. Πού συχνά, η πεταλούδα του κρόσκωρου γεννά στο ξύλο στο εσωτερικό της κυψέλης, οπότε ακόμα και να έχουν περαστεί τα πλαίσια από την κατάψυξη, οι κάμπιες που θα εκκολαφθούν να αρχίσουν να τρώνε τις κηρήθρες. Για το λόγο αυτό, πρέπει να μπαίνουν την κατάψυξη και τα πατώματα (όροφοι)

2. Χρησιμοποιείτε φθηνές-λεπτές σακούλες σκουπιδιών για τη συσκευασία τους;
Οι φθηνές αυτές σακούλες είναι συχνά πολύ εύκολο να τρυπήσουν, και να εισχωρήσει μέσα ο κηρόσκωρος. Καλό θα είναι λοιπόν, οι σακούλες που διαλέγουμε να είναι από χοντρό πλαστικό υλικό, ώστε να είναι ανθεκτικές.

3. Βάζετε τα πλαίσια και τις κυψέλες στην κατάψυξη μόνο για λίγες ώρες;
Οι κηρήθρες πρέπει να μείνον στην κατάψυξη τουλάχιστον για ένα 24ωρο. Επειδή είναι σφραγισμένα με πλαστικό, μεσολαγεί το ξύλο και το κερί, και έτσι η θερμοκρασία μέσα στην αποθηκευμένη κυψέλη αργεί να φτάσει παντού στους -4 βαθμούς. Όσο πιο πολλές μέρες (μέχρι 3 είναι αρκετά) μπορείτε να κρατήσετε τα πλαίσια στον καταψύκτη, τόσο καλύτερα.

4. Δεν έχετε καταψύκτη, και βάζετε μόνο λεβάντα;
Η λεβάντα όντως απωθεί τον κηρόσκωρο. Απωθεί σημαίνει δεν τον αφήνει να πλησιάσει. Είστε σίγουροι όμως ό,τι αυτός δεν έχει ήδη γεννήσει μέσα στην κυψέλη; Τις περισσότερες φορές, αυτό έχει συμβεί! Η λεβάντα είναι μόνο προστατευτικό μέσο, η κατάψυξη είναι ο μόνος σίγουρος τρόπος για την αποτελεσματική καταπολέμιση του κηρόσκωρου.
Πηγή: melissopolis

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

 1. Γεια σας Κυρίες & Κύριοι, Χρειάζεστε οικονομική βοήθεια; Είμαι η Σούζαν Μπένσον. Είμαι δανειστής και επίσης οικονομικός σύμβουλος.

  Χρειάζεστε επιχειρηματικό δάνειο, προσωπικό δάνειο, στεγαστικό δάνειο ή δάνειο για να ολοκληρώσετε το έργο σας; Εάν η απάντησή σας είναι ναι, θα σας προτείνω να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μου. Παρέχουμε κάθε είδους υπηρεσίες δανείου, συμπεριλαμβανομένων μακροπρόθεσμων και βραχυπρόθεσμων δανείων, εξασφαλισμένων και ακάλυπτων δανείων και πολλά άλλα. Για περισσότερες πληροφορίες, γράψτε μας μέσω email: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) ή στείλτε μου μήνυμα απευθείας στο WhatsApp μέσω: +447360502110 και λάβετε απάντηση στη στιγμή.

  Ένα δάνειο από μια αξιόπιστη και ικανή εταιρεία είναι αυτό που χρειάζεστε για να πετύχετε τον στόχο σας. Είμαστε μια ολοκληρωμένη εταιρεία χρηματοοικονομικών υπηρεσιών και δεσμευόμαστε να σας βοηθήσουμε να εκπληρώσετε όλες τις φιλοδοξίες σας. Ειδικευόμαστε στην παροχή δομημένων λύσεων χρηματοδότησης σε ιδιώτες και εταιρείες με τον πιο αποτελεσματικό και ταχύτερο τρόπο.

  * Μπορείτε να κάνετε αίτηση για δάνειο οποτεδήποτε, οπουδήποτε.
  * Ευέλικτο ποσό - Εσείς αποφασίζετε πόσα θέλετε να δανειστείτε.
  * Γρήγορη άμεση χρηματοδότηση - Λάβετε το δάνειό σας εντός 24 ωρών από την έγκριση.
  * Ευέλικτο επιτόκιο 3%.
  * Υψηλά ποσοστά έγκρισης
  * Ευέλικτη Αποπληρωμή - Πρέπει να επιλέξετε την Ημερομηνία Αποπληρωμής, είτε εβδομαδιαία, μηνιαία ή ετήσια για διάρκεια 1-30 ετών.
  * Απλή ηλεκτρονική εφαρμογή.
  * Εξατομικευμένη καθοδήγηση και τεχνογνωσία.
  * Χωρίς κρυφές χρεώσεις

  Μην χάσετε μια ευκαιρία λόγω έλλειψης οικονομικών. Επικοινωνήστε με την εταιρεία μου τώρα, μπορούμε να σας βοηθήσουμε με ένα δάνειο επειδή έχουμε βοηθήσει πολλά άτομα και οργανισμούς που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες σε όλο τον κόσμο

  Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προσφορά δανείου μας, στείλτε μας το αίτημα δανείου σας μέσω
  Email: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com)
  WhatsApp: +447360502110

  Οι μεσάζοντες/σύμβουλοι/μεσίτες είναι ευπρόσδεκτοι να φέρουν τους πελάτες τους και προστατεύονται 100%. Με απόλυτη εμπιστοσύνη, θα εργαστούμε μαζί προς όφελος όλων των εμπλεκομένων μερών.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Για οποιαδήποτε ερώτηση πάνω στις αναρτήσεις μας , αφήστε ένα σχόλιο και εμείς με χαρά θα σας απαντήσουμε. Ορεινή Μέλισσα! Καλώς Ήρθατε!