Widget Recent Post No.

Ανατρεπτική έρευνα αποδεικνύει το μυστικό στη καταπολέμηση της βαρρόα με ταινίες...Νέα έρευνα αποδεικνύει κάτι πολύ σημαντικό στη καταπολέμηση της βαρρόα. Τα πειράματα που έγιναν αφορούν την καταπολέμηση με χημικές ταινίες με δραστική ουσία την φλουμεθρίνη, δηλαδή μια από τις πιο γνωστές χημικές ουσίες που έχει σαν όπλο του ο μελισσοκόμος. Τη φλουμεθρίνη την συναντάμε στο σκεύασμα BAYVAROL της bayer, που είναι το μόνο εγκεκριμένο στην Ελλάδα, όπως επίσης και στο VARROSTOP που παράγεται στη Βουλγαρία και είναι μη εγκεκριμένο στην Ελλάδα.

Στην έρευνα που έγινε, εξετάστηκε μόνο το BAYVAROL, και τα αποτελέσματα που βγήκαν ήταν απλά απίστευτα. Όλοι έχουμε ακούσει ότι η βαρρόα αποκτά ανοσία στα φάρμακα που βάζουμε, ωστόσο τα πειράματα έδειξαν κάτι τελείως διαφορετικό! Μετά απο συνεχόμενες θεραπείες σε πειραματικά μελίσσια, η ανθεκτική βαρρόα, δεν επιζούσε απλώς απο το φάρμακο, αλλά άλλαζε τη δομή του οργανισμού, δηλαδή αποκτούσε ένα πιο ανθεκτικό διαφορετικό μηχανισμό αντιμετώπισης! Όπου το φάρμακο δεν έκανε πλέον την δουλειά που έκανε στο παρελθόν. Ηταν πλέον μη αποτελεσματικό.

Συγκεκριμένα η έρευνα αναφέρει ότι...
"Μια μείωση της αφθονίας των 12 πρωτεϊνών της επιδερμίδας στα ανθεκτικά ακάρεα, αποδεικνύει ότι η μεταβολή στη δομή της επιδερμίδας θα μπορούσε να είναι ένας πιθανός μηχανισμός ανθεκτικότητας.

 Ένας αριθμός των δομικών πρωτεϊνών όπως η μυοσίνη και η άλφα τουμπουλίνη παρουσιάστηκαν σε υψηλότερα επίπεδα στα ανθεκτικά βαρρόα, κάτι το οποίο θα μπορούσε να υποδείξει μία αλλαγή στην ενδοκυτταρική δομή του φράγματος της επιδερμίδας ή μια αλλαγή στο σχήμα της κυτταρικής επιφάνειας, παρά την προσθήκη επιπλέον πρωτεινών στην επιδερμίδα. Τα αποτελέσματα που παρουσιάζονται εδώ δείχνουν υψηλότερα επίπεδα της πρωτεΐνης που σχετίζεται με την κυτταρική αποτοξίνωση στο φάρμακο Bayvarol® - ανθεκτικά ακάρεα βαρρόα!"

Όσον αφορά το μυστικό στη καταπολέμηση της βαρρόα, αυτό που θέλει να αποδείξει η έρευνα, είναι οι μελισσοκόμοι να μην χρησιμοποιούν ποτέ το ίδιο φάρμακο κάθε χρόνο, διότι έτσι βοηθάμε σημαντικά τη βαρρόα να αποκτήσει αυτούς τους πανέξυπνους αμυντικούς μηχανισμούς. Ο μελισσοκόμος όταν αποφασίζει να χρησιμοποιήσει χημικό σκεύασμα, η δραστική ουσία θα πρέπει να είναι διαφορετική κάθε χρόνο. Όπως για παράδειγμα αν φέτος το χειμώνα βάλουμε bayvarol του χρόνου θα πρέπει να κάνουμε με οξαλικό οξύ για παράδειγμα. Όσον αφορά τις βιολογικές θεραπείες είναι πολλά υποσχόμενες και δεν έχουν παρατηρήσει οι ερευνητές μεχρι στιγμής κάποια ανθεκτικότητα στα εναπομείναντα ακάρεα, κάτι το οποίο φέρνει την επανάσταση στην καταπολέμηση του μεγαλύτερου εχθρού μας!


Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

 1. Νάταν μόνο η φλουμεθρίνη.Ο κόσμος έχει γεμίσει με το τακ-τικ που αποδεδειγμέβα είναι καρκινογόνο. Το παράδοξο είναι πως όσοι το χρησιμοποιούν υπερηφανεύονται για τα αποτελέσματα μάλλον λόγω άγνοιας της τοξικότητας.
  Πάντα βιολογικά διότι η απάντηση στο πρόβλημα βρίσκεται στη φύση. Ήδη δοκιμάζω μια φυσική ουσία,άγνωστη στη χρήση μέχρι σήμερα,με άριστα αποτελέσματα στη μείωση των ακάρεων.Αποτελέσματα εν καιρώ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Γεια σας κυρίες και κύριοι. Χρειάζεστε ένα γρήγορο δάνειο μέσα σε 24 έως 48 ώρες; Εάν η απάντησή σας είναι ναι, θα σας συμβουλεύσω να κάνετε αίτηση για δάνειο με τη Novelty Finance.

  Ονομάζομαι Davina Claire, είμαι χρηματοοικονομικός μεσίτης και είμαι επίσης χρηματοοικονομικός σύμβουλος. Έλαβα υπόψη μου ότι πολλοί άνθρωποι δυσκολεύονται τόσο πολύ να λάβουν δάνειο είτε από Τράπεζες είτε από άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα λόγω υψηλού επιτοκίου, ανεπαρκών εξασφαλίσεων, αναλογίας χρέους προς εισόδημα, χαμηλής πιστωτικής βαθμολογίας ή οποιωνδήποτε άλλων λόγων. Είμαι εδώ για να συστήσω σε όποιον αναζητά δάνειο να επικοινωνήσει με την Novelty Finance για δάνειο με επιδοτούμενο επιτόκιο 3%. Είναι μια αξιόπιστη και αξιόπιστη εταιρεία δανείων και μπορείτε να συνεργαστείτε μαζί τους. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους μέσω email: | noveltyfinances@gmail.com | Ή στείλτε ένα μήνυμα στο WhatsApp μέσω +447915601531 για περισσότερες πληροφορίες.

  Η NOVELTY FINANCE παρέχει λύσεις χρηματοδότησης. Προσφέρουν κάθε είδους υπηρεσίες δανείου (Προσωπικό δάνειο, Επιχειρηματικό δάνειο και πολλές άλλες). Προσφέρουν ευέλικτες και πολλαπλές επιλογές δανείου, συμπεριλαμβανομένων εξασφαλισμένων και μη εξασφαλισμένων δανείων, μακροπρόθεσμων και βραχυπρόθεσμων δανείων που είναι προσαρμοσμένα στις οικονομικές σας ανάγκες.

  Λόγοι για τους οποίους πρέπει να επικοινωνήσετε με την Novelty Finance για δάνειο:
  • Ευκολία - Μπορείτε να κάνετε αίτηση για δάνειο ανά πάσα στιγμή, οπουδήποτε.
  • Άμεση πρόσβαση στα κεφάλαιά σας μετά την έγκριση.
  • Επιδοτούμενο επιτόκιο (3% ετησίως)
  • Ευέλικτοι όροι αποπληρωμής
  • Δεν θα βιαστείτε να αποπληρώσετε το δάνειο, θα σας δοθεί χρόνος για να ξεκινήσετε την αποπληρωμή του δανείου.
  • Χωρίς κρυφές χρεώσεις
  • Θα καθοδηγηθείτε σε όλη τη διαδικασία


  Πώς να εφαρμόσει:
  Η αίτηση για δάνειο είναι γρήγορη και εύκολη!
  Εάν ενδιαφέρεστε να υποβάλετε αίτηση για δάνειο με τη Novelty Finance και χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προσφορά δανείου, θα πρέπει να ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΕΝΑ EMAIL στο (noveltyfinances@gmail.com) Ή να στείλετε ένα μήνυμα στο WhatsApp μέσω +447915601531 για περισσότερες πληροφορίες και προφορικές ενημερώσεις. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Για οποιαδήποτε ερώτηση πάνω στις αναρτήσεις μας , αφήστε ένα σχόλιο και εμείς με χαρά θα σας απαντήσουμε. Ορεινή Μέλισσα! Καλώς Ήρθατε!