Widget Recent Post No.

Μετεωρολογική βόμβα" στη χώρα μας; Η αλήθεια, απαντά ο Σάκης Αρναότογλου...



Όπως έγραψε μεγάλο ειδησεογραφικό portal: Θέμα ωρών είναι πλέον το «χτύπημα» της «Βικτόρια», με έντονα καιρικά φαινόμενα σε όλη τη χώρα. Μέχρι τις 16:00 της Τρίτης 12 Νοεμβρίου επιβεβαιώνονται στο ακέραιο οι προβλέψεις των μετεωρολόγων για τις έντονες βροχοπτώσεις, τους θυελλώδεις νότιους ανέμους, αλλά και τη μεγάλη διαφορά πίεσης που παρατηρείται στο μάτι του χαμηλού βαρομετρικού, και γι’ αυτό τον λόγο, άλλωστε, ο μετεωρολόγος Κλέαρχος Μαρουσάκης, μιλώντας στο ethnos.gr, χαρακτήρισε το βαρομετρικό «μετεωρολογική βόμβα».


Η ΑΛΗΘΕΙΑ, απο τον ΣΑΚΗ ΑΡΝΑΟΤΟΓΛΟΥ. Οφείλουμε να σας ενημερώσουμε, ότι πολλές προβλέψεις απο αυτό τον άνθρωπο έχουν βγεί αληθινές, και πλέον τον εμπιστεύομαστε με κλειστά μάτια όσον αφορά τον καιρό. Δείτε όσα έγραψε πριν λίγη ώρα...

Γράφει ο Σάκης Αρναότογλου
ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΟΥΤΕ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ σήμερα κάποια "μετεωρολογική βόμβα" στη χώρα μας!!!
Φίλες και φίλοι καλημέρα! Πολλά τα ερωτήματά σας σχετικά με την κακοκαιρία των τελευταίων ωρών και τους χαρακτηρισμούς της
! Σε γενικές πάντως γραμμές θα σας έλεγα ότι:
Το χαμηλό δυτικά της χώρας μας (δείτε τους χάρτες) και στο οποίο δόθηκε το όνομα "Βικτώρια" δεν ήλθε ούτε πρόκειται να περάσει ποτέ πάνω από την Ελλάδα καθώς το κέντρο του βρίσκονταν το πρωί στην κεντρική Ιταλία και κινούμενο βόρεια προς την κεντρικη Ευρώπη, θα εξασθενήσει (οπως εξηγώ τις τελευταίες ημέρες μέσα από εδώ αλλά και από τα δελτία καιρού της ΕΡΤ3 στις 21:45 το βράδυ). Εμείς, και περισσότερο φυσικά τα δυτικά, "νιώσαμε" απλά τα ανατολικά κράσπεδά του, ικανά να δώσουν και έντονα φαινόμενα!

ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΟΥΤΕ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ σήμερα και αύριο κάποια "μετεωρολογική βόμβα" στη χώρα μας, καθώς δεν υπήρξε ΠΟΤΕ πτώση της βαρομετρικής πίεσης της τάξεως των 17 hpa μέσα σ' ένα 24ωρο (που είναι και προϋπόθεση για να χαρακτηριστεί ένα σύστημα ως τέτοιο) καθώς οπως είπα και παραπάνω το κέντρο του χαμηλού βρίσκεται πολύ μακριά από τη χώρα μας και δεν πρόκειται ποτέ να κινηθεί προς την περιοχή μας αλλά προς τα βόρεια!

Καλημέρα σε όλες και σε όλους!

Με εκτίμηση
Σάκης Αρναούτογλου



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια