Widget Recent Post No.

Νέο Σεμινάριο: Αντιμετώπιση ασθενειών, απο την ANEL στη Θεσσαλονίκη!



Η διακεκριμένη Δρ. Φανή Χατζήνα θα μιλήσει για φλέγοντα ζητήματα της μελισσοκομίας, πάνω στις ασθένειες αλλά και νέους τρόπους στην αντιμετώπιση της βαρρόα. Ένα άκρως ενδιαφέρον σεμινάριο με ελάχιστο κόστος απο την ΑΝΕΛ Θεσσαλονίκης!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ANEL
Νέο Σεμινάριο: Αντιμετώπιση ασθενειών με συμβατικούς και εναλλακτικούς τρόπους. Νέα δεδομένα για την αντιμετώπιση του βαρρόα.
Με την Δρ. Χατζήνα Φανή / Fani Hatjina
Παρασκευή 20/12 (17.00 - 20.00) και Σάββατο 21/12 (10.00 - 15.00).


Τόπος διεξαγωγής: Υποκατάστημα ANEL, Νέο Ρύσιο Θεσσαλονίκης, 17ο χλμ Θεσσαλονίκης - Ν. Μουδανιών, 57001, Νέο Ρύσιο, Δήμος Θέρμης
Καλέστε μας για κράτηση θέσης στο 2392072786. Περιορισμένες θέσεις!
Κόστος συμμετοχής: 30 ευρώ / άτομο (για το διήμερο).
Το σεμινάριο περιλαμβάνει όλη την παθολογία της μέλισσας, τρόπους διαχείρισης αλλά και αντιμετώπισης των κυριότερων ασθενειών της μέλισσας σε σχέση με ακάρεα, βακτήρια, μύκητες, ιούς, έντομα, την συμπτωματολογία όλων των αιτιών, την πρόληψή τους και τη θεραπεία όταν κρίνεται αναγκαία. Βιολογική μελισσοκομία.
Εισηγητής: Δρ. Χατζήνα Φανή - Διευθύντρια Ερευνών Τμήμα Μελισσοκομίας Ινστιτούτου Επιστήμης Ζωϊκής Παραγωγής, ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Πολύ ωραίο το σεμινάριο αλλά είναι μακρυά. Επαναλάβετέ το στη Λάρισα για να μπορούμε να συμμετέχουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για οποιαδήποτε ερώτηση πάνω στις αναρτήσεις μας , αφήστε ένα σχόλιο και εμείς με χαρά θα σας απαντήσουμε. Ορεινή Μέλισσα! Καλώς Ήρθατε!