Widget Recent Post No.

Αίσχος: Τι άλλο θα φτιάξουν για να καταστρέψουν τη μελισσοκομία μας...



Οι επιστήμονες αντί να δουλέψουν για να βρουν τρόπους να σώσουν τις μέλισσες, διαθέτουν τα κονδύλια των ερευνών τους για την εφεύρεση εναλλακτικών μεθόδων εφόσον γνωρίζουν ότι η μαζική εξαφάνιση των μελίσσων μπορεί κάποια μέρα να οδηγήσει στην οριστική εξαφάνιση σε πολλές χώρες. Με γνώμονα λοιπόν το ανθρώπινο συμφέρον, έφτιαξαν ειδικά ρομπότ νανοτεχνολογίας που μοιάζουν με μέλισσες και σκοπεύουν να τις αντικαταστήσουν. Τα ιπτάμενα ηλεκτρονικά έντομα θα μπορούν να επικονιάσουν τα άνθη χωρίς την ύπαρξη της μέλισσας...


Δημοσίευση σχολίου

5 Σχόλια

  1. μακαρι να βγουν ρομποτικα μελισσια να απαλαχθουμε απο ορφανιες, φυτοφαρμακα, ταισματα, ασθενειες, τσιμπηματα και αλλα πολλα. μονο φορτισμα και μετα κατευθειαν δουλεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝ ΒΓΑΙΝΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΡΟΜΠΟΤ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έλεος ρε φίλε!!!
    Έχεις μελίσσια εσύ?????Τραβά πάρε κάνα βάζο μέλι να κάνεις δουλειά αφού σου πέφτει βαρια η δουλειά της μέλισσας!!
    Κάτι τέτοια ακούω και καταλαβαίνω όλο και περισσότερο ότι τελικά για να έχει κάποιος μελίσσια δεν φτάνει μόνο η γνώση!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. φίλε Ζpan αν βγουν ρομπότ μέλισσας που λες το μέλι θα το πουλάνε 0,50 με 1ευρω και αν ..βουτά την γλώσσα στον εγκέφαλο και μετά μιλά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για οποιαδήποτε ερώτηση πάνω στις αναρτήσεις μας , αφήστε ένα σχόλιο και εμείς με χαρά θα σας απαντήσουμε. Ορεινή Μέλισσα! Καλώς Ήρθατε!