Widget Recent Post No.

Κηρήθρες Μελισσοκομικής Αθηνών: Οι καλύτερες κηρήθρες με πιστοποίηση!


Η ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ είναι η πρώτη εταιρία σε πωλήσεις κεριού τα τελευταία χρόνια, και διαθέτει πιστοποίηση haccp και iso που εξασφαλίζουν με σφραγίδα την καλύτερη ποιότητα! Οι καλύτερες κηρήθρες απο την ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ!!

Η ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΚΗΡΗΘΡΕΣ Α' ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ 100% ΚΑΘΑΡΟ ΚΕΡΙ. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΑΝΑΛΥΣΗΣ....





Οι κηρήθρες είναι η περιουσία του μελισσοκόμου, και όταν αυτές κτίζονται από ποιοτικά φύλλα κηρήθρας σαν της ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ τότε τα μελίσσια πάνε σφαίρα στην ανάπτυξη! Η κηρήθρα είναι το σπίτι του μελισσιού, και απο αυτή εξαρτώνται τα πάντα, απο την υγεία, την ανάπτυξη μέχρι και την ποιότητα των προϊόντων που παράγουμε. Μέσα στη κηρήθρα μεγαλώνουν γενναίες και γεναιές μελισσών, αποθηκεύεται το μέλι η γύρη ακόμη και το νερό. Αν και δεν μπορεί να το πιστέψει κάποιος, το κερί αναπνέει, και γι αυτό η κηρήθρα που θα βάλουμε στο μελίσσι πρέπει να είναι φτιαγμένη από 100% φυσικό κερί φτιαγμένο από τις μέλισσες.


Η ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ πρόκειται για μια εταιρία τεράστιας εμβέλειας, πρώτη σε πωλήσεις τα τελευταία χρόνια, η οποία δέχεται και αγοράζει μαύρες κηρήθρες από όλους τους μελισσοκόμους. Όπως έχω ενημερωθεί μάλιστα από την εταιρία, για κάθε μαύρη κηρήθρα που δίνουμε, αυτή επιστρέφει ένα πεντακάθαρο φύλλο κηρήθρας. Με αυτό το τρόπο εξασφαλίζει η εταιρία μεγάλες ποσότητες κεριού από 100 φυσικό κερί των Ελλήνων μελισσοκόμων.



Αφού δώσουμε τη μαύρη κηρήθρα, η εταιρία επεξεργάζεται το κερί μέσα στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της, με τους αυστηρούς ελέγχους! Το κερί απολυμαίνεται  καθαρίζετε και συσκευάζετε με βάση ISO και HACCP.

Η ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ είναι η μοναδική εταιρία στην Ελλάδα που διαθέτει ειδικό εργαστήριο παρασκευής κηρηθρών πλήρως εξοπλισμένο με ISO-9001 HACCP- 22000.




Τα φύλλα κηρήθρας που φτιάχνει η μελισσοκομική αθηνών τα δοκιμάζω χρόνια στα μελίσσια μου και οι μέλισσες τα χτίζουν γρήγορα χωρίς προβλήματα. Παραγείλτε τις κηρήθρες της ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ.... 
Τηλ 2262059447


Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. To haccp ειναι συστημα ελεγχου κρισιμων σημειων κατα την επεξεργασια και τθποποιηση τροφιμων ενω το iso 9001 ειναι ενα συνολο κανονων ως προς την οργανωση μιας επιχειρησης. Συνεπως ειναι εντελως ασχετα με τη ποιοτητα του κεριου (που οντως ειναι τρομερη,τα συστηνω σιγουρα) και αρα δεν εχεις ιδεα ουτε απο μελισσοκομια ,κατι που κανει μπαμ απο διαφορα ποστ, ουτε απο ασφαλεια τροφιμων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για οποιαδήποτε ερώτηση πάνω στις αναρτήσεις μας , αφήστε ένα σχόλιο και εμείς με χαρά θα σας απαντήσουμε. Ορεινή Μέλισσα! Καλώς Ήρθατε!