Widget Recent Post No.

Νέα από τα πευκοδάση της Κρήτης! Νέα ζυγαριά από νέους μελισσοκόμους για την Ορεινή Μέλισσα...




Αγαπητη Ορεινη Μελισσα καλησπερα,
Με τον συνεργατη μου παρακολουθουμε χρονια τωρα το blog σου, καθως ειμαστε σχετικα νεοι κ μικροι μελισσοκομοι στο Ηρακλειο Κρητης.

Ολα αυτα τα χρονια παρακολουθουμε τα νεα της Ζυγαριας, ψαχνοντας ματαια μηπως κ δουμε καποια ενημερωση απο περιοχες της Κρητης, κατι το οποιο δεν εγινε ποτε μια και ή που δεν εχουν ζυγαριες οι Κρητικοι συναδελφοι, ή το πιο πιθανο δεν επιθυμουν να μοιραζονται με τους υπολοιπους τα δεδομενα που λαμβανουν!

Φετος λογω της δυσκολης χρονιας που διανυουμε, αποφασισαμε μαζι με τον συνεργατη μου να φτιαξουμε την δικη μας ζυγαρια, ελλειψη βεβαια των 700 ευρω για να αγορασουμε καποια του εμποριου!

Λιγο θες οτι πιανουνε τα χερια μας, λιγο η επαναφορα των προγραμματιστικων μας γνωσεων απο τα φοιτικτικα μας χρονια, μετα απο εκατονταδες ωρες ενασχολησης κ ψαξιματος...τελικα τα καταφεραμε!!! Μετα απο δοκιμες εβδομαδων το συστημα αποδειχτηκε απολυτα αξιοπιστο, δοκιμες που συνεχιζουμε αλλωστε για βελτιωσεις σε νεα δεδομενα που θελουμε να συμπεριλαβουμε!

Θα ειναι μεγαλη μας χαρα να μοιραζομαστε πλεον αυτα τα δεδομενα μεσω του blog, με τους συναδελφους Κρητικους Μελισσοκομους!

Ελπιζουμε δε, οτι με την εναρξη της νεας μελισσοκομικης χρονιας, θα μπορεσουμε το ολο project μας να το διαθεσουμε εμπορικα, σε πραγματικα χαμηλες τιμες ωστε να ειναι εφικτη η αγορα του απο ολους! (ειλικρινα ειμαστε εδω κ χρονια θυμωμενοι εντος εισαγωγικων με τις δυσθεορατες τιμες του Μελισσοκομικου εξοπλισμου ο οποιος κακα τα ψεμματα ποτε μα ποτε δεν καλυπτει την αναγκαια πλεον συνθηκη "value for money" και υποσχομαστε να το αλλαξουμε τουλαχιστον στα μετρα των δυνατοτητων μας)

Υγ.1 Ενημερωτικα το Σελακανο ξεκινησε να δινει! Η ζυγαρια τοποθετηθηκε την Δευτερα 9/8/2016 στις 05:00 και μεχρι σημερα 11/08/2016 ωρα 22:30 εχει καταγραψει ανοδο 2.250gr! Η κυψελη στην οποια ειναι τοποθετημενη η ζυγαρια ειναι πλαστικη της ΑΝΕΛ για την αποφυγη λαθασμενων μετρησεων λογω υψηλων επιπεδων υγρασιας των τελευταιων ημερων!

Με εκτιμηση
Λεοντας & Μανος

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Για οποιαδήποτε ερώτηση πάνω στις αναρτήσεις μας , αφήστε ένα σχόλιο και εμείς με χαρά θα σας απαντήσουμε. Ορεινή Μέλισσα! Καλώς Ήρθατε!