Widget Recent Post No.

Ο εγκληματίας των μελισσών ξανα χτύπησε! Στους γκρεμούς διελυμένα τα μελίσσια!



Νέες εξελίξεις από το μέτωπο της Παύλιανης όπου αποδεκατίστηκαν για άλλη μια φορά οι περιουσίες των μελισσοκόμων με αποτέλεσμα την ολοκληρωτική καταστροφή. Ο μανιακός εγκληματίας που σπέρνει την καταστροφή και τον τρόμο στους μελισσοκόμους της περιοχής δεν σταμάτησε το αρρωστημένο του έργο και οι μελισσοκόμοι βρίσκονται σε πλήρη απόγνωση.

Το μέγεθος της ζημιάς είναι τεράστιο, μιας και χάθηκαν 1000 μελίσσια την προηγούμενη βδομάδα και πάνω από 150 τις τελευταίες ημέρες. Ο δολοφόνος έχει διαλέξει ένα πολύ αρρωστημένο τρόπο για να θανατώνει τα μελίσσια. Κλείνει τις εισόδους ή τα σπρώχνει ζωντανά στις απόκρημνες περιοχές. Κυλώντας τα στους γκρεμούς ο θάνατος για τα μελίσσια είναι βέβαιος, ενώ οι κυψέλες καταστρέφονται από τα δυνατά χτυπήματα.

Περιφέρεται απο περιοχή σε περιοχή και τα κρούσματα επεκτάθηκαν και στη θέση Αρβανιτόρεμα στο χωρίο Πανούργιάς Φωκίδος. Ζητείται απο τους μελισσοκόμους που βρίσκονται στις συγκεκριμένες περιοχές να απομακρύνουν τα μελισσοσμήνη τους μιας και ο εγκληματίας δεν έχει σταματημό. Οι τοπικοί μελισσοκόμοι κάνουν λόγω για παλαιό μελισσοκόμο που θέλει να χτυπήσει τους νέους μελισσάδες, η κτηνοτρόφο που έχει έντονο ιστορικό με μελισσοκόμους.

Οποίος και να είναι όμως έχει σίγουρα σοβαρό πρόβλημα ψυχιατρικής φύσεως, μιας και τέτοιες ακραίες πράξεις δεν μπορεί να τις κάνει ο οποιοσδήποτε. Μ

Δείτε το βίντεο και τις φωτογραφίες.



















Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια