Widget Recent Post No.

Τεχνητή γονιμοποίηση βασίλισσας (ΒΙΝΤΕΟ)



Ο άνθρωπος στις μέρες μας έχει παρέμβει σε πολλές διαδικασίες που συμβαίνουν στην φύση. Εδώ και κάποια χρόνια οι επιστήμονες ξεκίνησαν την εφαρμογή της "τεχνητής γονιμοποίησης βασιλισσών" μέσα σε εργαστήρια.Δηλαδή αναπαραγωγή με την χρήση εξειδικευμένων εργαλείων , όπου η βασίλισσα υποβάλλεται σε πλήρη ύπνωση. Οι επιστήμονες κατάφεραν με αυτόν τον τρόπο να διατηρήσουν την καθαρότητα κάποιων φυλών πρίν την εξαφάνιση τους.

Οι μέλισσες βρίσκονται σε αυτόν τον πλανήτη εκατομμύρια χρόνια , και εμείς μέσα σε ένα τόσο μικρό χρονικό διάστημα καταφέραμε να κάνουμε ανεπανόρθωτες βιολογικές καταστροφές.Δείτε στο παρακάτω  βιντεάκι ,  την τεχνητή διαδικασία γονιμοποίησης βασίλισσας. Κατά την δική μου άποψη πρόκειται για άλλο ένα έγκλημα που έχουμε διαπράξει απέναντι στη φύση...  






Ορεινή Μέλισσα

Δημοσίευση σχολίου

5 Σχόλια

  1. Δηλαδη σε ποιο σημειο ακριβως εντοπιζεις το εγκλημα ?.Η μηπως εννοεις την διαδικασια.Γινε λιγο πιο συγγεκριμενος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. A!Μαλιστα!Στην διαδικασια!Καλυτερη ναρκωση,ας πουμε!Πιο λεπτες συριγγες ή κατι αναλογο.Τι να πω !Λετε τις μπαρουφες σας χωρις να ξερετε τι λετε και γιατι το λετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανωνυμε ο καθένας βλέπει κάτι με την δική του ματιά. Για εμένα αυτη η διαδικασία αποτελει άλλο ενα εγγλημα που διαπρατει ο ανθρωπος στη μέλισσα. Και ξερεις το γιατι? Μα φυσικα επειδη επεμβαινουμε σε διαδικασίες που αλλιώνουν το dna και την επιλογη γονιδίων μέσω της φυσικης γονιμοποιησης ,οπου μονο οι δυνατοτεροι κηφήνες θα γονιμοποιησουν την βασιλισσα. Μεταλλαγμενα φυτα , ιβρίδια ,αφρικανοποιημένες μέλισσες ,ο ανθρωπος δεν το βάζει κάτω....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι μπαρούφες γράφεις βρε ασχεται άνθρωπε.Κριμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για οποιαδήποτε ερώτηση πάνω στις αναρτήσεις μας , αφήστε ένα σχόλιο και εμείς με χαρά θα σας απαντήσουμε. Ορεινή Μέλισσα! Καλώς Ήρθατε!