Widget Recent Post No.

ΤΡΟΜΕΡΟ: ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΑ ΜΕΛΙΣΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ



Μπήκαν στα μελίσσια, όχι για να κλέψουν, αλλά για να τα σκοτώσουν, αφήνοντας πίσω τους χιλιάδες νεκρές μέλισσες. Όλα συνέβησαν μια ημέρα στα Ψαχνά της Κεντρικής Εύβοιας.

 Δύο ανήλικοι μικρής ηλικίας 13 και 14 χρονών, μπήκαν κρυφά μέσα στο περιφραγμένο χώρο που διατηρούσε μελισσοκόμος τα μελίσσια του, και του τα σκότωσαν 30 μελίσσια. Τα παιδιά ήταν ξαδέλφια, ο ένας ηταν Έλληνας και ο άλλος Αλβανικής καταγωγής. Ο μελισσοκόμος προχώρησε κατευθείαν σε καταγγελία, για φθορά ξένης περιουσίας, και μετά απο διεξοδική έρευνα της αστυνομίας οι δράστες βρέθηκαν και θα οδηγηθούν στη δικαιωσύνη.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε, εμπίπτει κατηγορίες και στους γονείς, για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων. Αξίζει να αναφέρουμε ότι το περιστατικό έγινε τον Οκτώμβριο, αλλά πήρε αρκετά μεγάλες διαστάσεις την τελευταία εβδομάδα. Είναι λυπήρο να συμβαίνουν τέτοιες αποτρόπαιες πράξεις, στον μόχθο του μελισσοκόμου, και σε ένα τόσο ιερό έντομο που ειναι η μέλισσα

Δε γνωρίζουμε για ποιόν ακριβώς λόγω έκαναν τα παιδιά κάτι τόσο άσχημο, ωστόσο η τιμωρία τους πρέπει να ειναι παραδειγματική, για να αποτρέψουμε παρόμοια εγκλήματα στο μέλλον.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια