Widget Recent Post No.

ΝΕΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΑΙΝΙΩΝ ΟΞΑΛΙΚΟΥ ΟΞΕΟΣ (4,50 € / ΠΑΚΕΤΟ)




ΝΕΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΑΙΝΙΩΝ ΟΞΑΛΙΚΟΥ ΟΞΕΟΣ (4,50 € / ΠΑΚΕΤΟ)

" Wonderful Bees"


Και το καλοκαίρι του 2021 καθώς η συγκομιδή του Ελάτου φτάνει στο τελείωμα δίνουμε λύση στο πρόβλημα του Βαρρόα με βιολογικό και αποτελεσματικό τρόπο με νέα προσφορά 4,50 ευρώ/ πακέτο (περιλαμβάνετε ο ΦΠΑ, επιλογή τιμολογίου ή απόδειξης). Για επαγγελματίες από 250 μελίσσια και άνω που θα χρειαστούν τουλάχιστον 1 κούτα( 48 πακέτα ) ή και περισσότερο υπάρχουν μόνιμες ειδικές τιμές κατόπιν συνεννόησης. Επίσης ειδικές συμφωνίες μέχρι και 30/8/2021 γίνονται και με μελισσοκομικά καταστήματα και συνεταιρισμούς κατόπιν επικοινωνίας.




Το Πακέτο περιλαμβάνει 20 Ταινίες με συνολικό βάρος 450g (8%+,-) . Μαζί με την παραγγελία σας στέλνουμε και φυλλάδιο με πλήρες οδηγίες και σχεδιάγραμμά για την εφαρμογή των ταινιών και τον τρόπο με τον οποίων δρουν.

Μια κρίσιμη εποχή ελέγχου του Βαρρόα εφόσον οι γόνοι είναι σε μείωση και το άκαρι είναι ποιο εκτεθειμένο στην θεραπεία, μια καλή ευκαιρία ώστε οι ταινίες οξαλικού με την παρατεταμένη δράση της γλυκερίνης να κρατήσουν τα μελίσσια σας δυνατά και υγείες μέχρι την μεγάλη συγκομιδή των πεύκων

Ευχόμαστε καλή μελισσοκομική σεζόν!

*Σημαντικό , οι ταινίες που παρασκευάζουμε συνοδεύονται από:
  • Χημικές αναλύσεις που εξασφαλίζουν ότι η αναλογία του οξαλικού οξέος δεν θα υπερβεί την επιθυμητή, ως δικλείδα ασφαλείας
  • M.S.D.S (Δελτίο δεδομένων ασφαλείας)
  • Φυλλάδιο με οδηγίες χρήσης και τοποθέτησης στα οποία περιλαμβάνονται σχεδιαγράμματα.


Wonderful Bees/ Ζαφειρόπουλος Στέφανος

Τηλ. 699 670 0005

Email : wonderfulbees@mail.com

Σύντομα κοντά σας και με το e-shop και blog https://wonderfulbee.gr/



Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Για οποιαδήποτε ερώτηση πάνω στις αναρτήσεις μας , αφήστε ένα σχόλιο και εμείς με χαρά θα σας απαντήσουμε. Ορεινή Μέλισσα! Καλώς Ήρθατε!