Widget Recent Post No.

Σούπερ πατέντα: Πως σημαδεύουμε τις βασίλισσες πανεύκολα!

 


Μια σούπερ πατέντα απο το melissopolis!
Το Melissopolis ανέβασε μια πολύ ωραία πατέντα, για το πως μπορούμε να σημαδέψουμε τις βασίλισσες πανεύκολα φτιάχνοντας τη δική μας κατασκευή, με πάμφθηνα υλικά. Όπως γνωρίζουμε για το σημάδεμα της βασίλισσας, πολλές φορές χρειάζεται ένα εργαλείο για να την ακινητοποιήσουμε ή και να την εγκλωβίσουμε. Έτσι γίνεται γρήγορα η δουλειά μας, και το χρώμα βάφει πιο ωραία τη πλάτη της βασίλισσας, εφόσον την έχουμε ακίνητη. Η πατέντα που θα δούμε σήμερα είναι η πλέον ιδανικότερη για να τη σημαδέψουμε, ακινητοποιώντας την επάνω στο πλαίσιο... Και φυσικά χωρίς καθόλου έξοδα!
Λίγα δευτερόλεπτα, και η βασίλισσα είναι έτοιμη σημαδεμένη με το χρώμα της χρονιάς. Αξίζει να σας αναφέρουμε, ότι μια σημαδεμένη βασίλισσα μας διευκολύνει πάρα πολύ τις εργασίες στα μελίσσια, όλο το χρόνο. Ακόμα και στους νέους μελισσοκόμους η έυρεση της βασίλισσας είναι υποχρεωτικό, πχ για κόψιμο παραφυάδων έλεγχο ορφάνιας κλπ. Οι περισσότεροι επαγγελματίες φροντίζουν να έχουν σημαδεμένες βασίλισσες για να μπορούν να τις εντοπίσουν εύκολα.

Μια σημαδεμένη βασίλισσα ξεχωρίζει πολύ εύκολα επάνω στο πλαίσιο. Χρησιμοποιούμε απλούς μαρκαδόρους με ανεξίτιλο οικολογικό χρώμα που αγοράζουμε απο μελ. καταστήματα. Όσον αφορά την πατέντα, το μελισσόπολις έχει ανεβάσει πλούσιο φωτογραφικό υλικό, με κάθε λεπτομέρεια...





























Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια