Widget Recent Post No.

Μελισσοκόμος τσάκωσε επ' αυτοφώρω τους κλέφτες μαζί με τα κλεμμένα: Ήθελε πολλά κότσια αυτό που έκαναν μετά...

 



Μια ανάρτηση που δημοσιεύεται για να καταλάβουμε όλοι, ότι θέλει κότσια, πολλές φορές για να σώσουμε τη περιουσία τη δική μας αλλά και του διπλανού μας!
Ανάρτηση αρχείου απο την Ορεινή Μέλισσα
Αντί να καλέσουν την αστυνομία και να περιμένουν μέχρι να έρθει, πήραν τον νόμο στα χέρια τους και συνέλαβαν οι ίδιοι τους κλέφτες, οι οποίοι μάλιστα προέβαλαν αντίσταση, εφόσον ο ένας απο τους δύο κατάφερε και τους διέφυγε. Όχι όμως και τα κλεμμένα που είχαν αφαιρέσει απο την περιοχή. Την περιπέτεια της μας αφηγείτε μελισσοκόμος που έζησε απο κοντά το περιστατικό:

"Ήμουν στα Μελίσσια και είχα τελείωσει τις δουλειές. Εκείνη την ώρα ήρθε ο γείτονας που έχει τον σταβλο και στη συνέχεια τους πιάσαμε να κλέβουν μπαταρίες από τα αυτοκίνητα. Έίχαν και άλλα κλεμμένα πράγματα. Του είπαμε πέντε λογακια που θα τα θυμάται, και μετά τον παραδωσαμε στην αστυνομία μαζί με το μηχανάκι που ήταν και αυτό κλεμμένο".

Ο δράστες ήταν γύφτοι, και μάλιστα γνωστοί στη περιοχή για τις κλοπές τους. Όπως δηλώνει η ίδια η μελισσοκόμος "μας εφτασαν στα ορια μας", οι κλοπές είναι αμέτρητες στην περιοχή. Όσον αφορά τη μελισσοκομία, είναι πολύ πιθανό οι κλέφτες να σχετίζονται και με πολλές άλλες υποθέσεις, τις οποίες θα διερευνήσει η αστυνομία...





Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. Ελπίζω να μη δώσανε τα ονόματα τους οι μελισσοκόμοι, επειδή σίγουρα θα κάνουν μυνηση οι δικηγόροι για παράνομη κράτηση. Τον νόμο σίγουρα θα τον γνωρίζετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από τη στιγμή που έχει διαπραχθεί παρανομία δεν υπάρχει παράνομη κράτηση οποιοσδήποτε πολίτης έχει το δικαίωμα σύλληψης

      Διαγραφή

Για οποιαδήποτε ερώτηση πάνω στις αναρτήσεις μας , αφήστε ένα σχόλιο και εμείς με χαρά θα σας απαντήσουμε. Ορεινή Μέλισσα! Καλώς Ήρθατε!