Widget Recent Post No.

Πως ντυνόμαστε για τα μελίσσια: Μηδέν τσιμπήματα και μηδέν έξοδα!

 


Πολλοί μελισσοκόμοι παίρνουν ακριβοπληρωμένες στολές με 50 και 100 ευρώ, είτε επειδή δεν γνωρίζουν και άλλοτε φοβούμενοι την πιθανότητα αλλεργίας. Ωστόσο αυτό που πρέπει να γνωρίζουμε είναι ότι ακόμα και στολή αστροναύτη να φορέσουμε, υπάρχουν πιθανότητες να φάμε λίγα τσιμπήματα. Ξέρετε ακόμα και η καλύτερη στολή, όταν σκύβουμε και πιάζεται η στολή σε μερικά σημεία, μπορεί το κεντρί να περάσει στο δέρμα. Το δίδαγμα λοιπόν είναι, αφού καμία στολή δεν μας προστατεύει 100%, τότε γιατί τις αγοράζουμε;


Ο λόγος είναι ότι προσφέρουν παραπάνω προστασία και ο δεύτερος ότι έχουν άσπρο χρώμα. Το άσπρο χρώμα ηρεμεί τις μέλισσες. Και τότε θα μου πείτε, γιατί όλοι οι παλιοί μελισσοκόμοι, και οι επαγγελματίες δουλεύουν με απλά ρούχα, και τζίν απο το σπίτι, χωρίς καν μάσκα πολλές φορές; Γιατί αυτοί που φορούν σκούρα ρούχα δεν γίνονται "τούμπανο" απο τα τσιμπήματα; Φυσικά έχει να κάνει με τον τρόπο που δουλεύει κάποιος, με την ηρεμία που εκπέμπει, τις ομαλές του κινήσεις, και φυσικά τις "φερομόνες" που εκπέμπει το ανθρώπινο σώμα, αν είναι αγχωμένος αν φοβάται, παρά απο το χρώμα των ρούχων. Αυτό έχω διαπιστώσει και όσες φορές είμαι ντυμένος με σκούρα, και ο διπλανός μα άσπρα. Οι μέλισσες δεν κοιτάνε τόσο το χρώμα αλλά τον άνθρωπο και τους χειρισμούς του.

φωτογραφία melitasos.blogspot.com


Είναι απίστευτος ο οργανισμός της μέλισσας! Όταν ένας μελισσοκόμος πάει χαρούμενος, και λατρεύει τα μελίσσια του, κάνει απαλές κινήσεις, ουσιαστικά γίνεται αόρατος στα μάτια των μελισσιών, ανεξαρτήτως απο το χρώμα των ρούχων που φοράει. Αντιθέτως κάποιος που φοβάται, δηλώνει ένοχος, είναι σαν κόκκινο πανί για τις μέλισσες. Οι μέλισσες δηλαδή αναγνωρίζουν πλήρως το αφεντικό που τις περιποιείτε, που δεν τις φοβάται που τις αγαπάει, όσο και αν φαίνεται παράξενο. Μπορεί να μην συγκρατούν πρόσωπα, αλλά καταλαβαίνουν πράγματα πολύ πιο πολύπλοκα.

Παρατηρώντας παλιούς μελισσοκόμους θα δούμε ότι σε μια απλή επιθεώρηση το ντύσιμο είναι πολύ λειτό. Μια μακριά μπλούζα ή πουκάμισο επάνω, κάτω ένα τζίν παντελόνι, η στρατιωτικό, η κάτι σκληρό τέλως πάντων, και επάνω μια προσωπίδα μάσκα την πιο φθηνή. Συνήθως έχει και τρύπες απο την πολύ χρήση αλλά αυτό δεν φοβίζει τον μελισσοκόμο. Τα γάντια επίσης είναι πολύ χρήσιμο εργαλείο για να μην  ταλαιπορούνται τα χέρια, αλλά και να προστατεύονται απο τσιμπήματα πρόκες ακίδες αγκάθια, και όλα αυτά που περιλαμβάνει η δουλειά.

Επίσης κάτι που δεν πρέπει να παραμελεί κανένας μελισσοκόμος είναι τα παπούτσια. Με στολή η χωρίς στολή οι μέλισσες έχουν αδυναμία στις κάλτσες, μπαίνουν μέσα, και τσιμπάνε όπου βρούν ψαχνό. Γι αυτό επιβάλλεται να φοράμε πιο ψηλα παπούτσια που να δένουν καλά πάνω απο τον αστράγαλο, η μπότες, η γαλότσες ότι βολεύει το καθένα.

Τέλος, η πιο βολική μάσκα για εμένα είναι αυτή που βλέπετε στην εικόνα

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

 1. Γεια σας, Χρειάζεστε μια αξιόπιστη και αξιόπιστη εταιρεία για να λάβετε δάνειο για τη χρηματοδότηση του έργου σας, επιχειρηματικό δάνειο, προσωπικό δάνειο ή στεγαστικό δάνειο; Μην κοιτάτε μακρύτερα από την Sunshine Financial Group Inc. Προσφέρουμε όλα τα είδη δανειακών υπηρεσιών, τόσο με εξασφαλισμένα όσο και χωρίς εξασφάλιση, μακροπρόθεσμα και βραχυπρόθεσμα δάνεια και πολλά άλλα με επιδοτούμενο επιτόκιο 3% ετησίως. Για περισσότερες πληροφορίες, γράψτε μας μέσω email: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) ή στείλτε μου μήνυμα απευθείας στο WhatsApp μέσω: +447360502110 και λάβετε απάντηση σε μια στιγμή

  Γνωρίζω ότι η λήψη ενός νόμιμου δανείου ήταν πάντα ένα τεράστιο πρόβλημα. επιτόκιο, ανεπαρκείς εξασφαλίσεις, αναλογία χρέους προς εισόδημα, χαμηλό πιστωτικό σκορ ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο.

  Μην ανησυχείτε άλλο, γιατί, Ειδικευόμαστε στην παροχή δομημένων λύσεων χρηματοδότησης σε ιδιώτες και εταιρείες με τον πιο αποτελεσματικό και ταχύτερο τρόπο.

  Λόγοι για τους οποίους πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας για ένα δάνειο.
  * Ευκολία - Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για δάνειο οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε.
  * Ευέλικτο ποσό - Εσείς αποφασίζετε πόσα θέλετε να δανειστείτε.
  * Γρήγορη άμεση χρηματοδότηση - Λάβετε το δάνειό σας εντός 24 ωρών από την έγκριση.
  * Προσιτό επιτόκιο 3%.
  * Υψηλά ποσοστά έγκρισης - Έχετε 99,9% πιθανότητες να λάβετε το δάνειο
  * Ευέλικτη Αποπληρωμή - Πρέπει να επιλέξετε την Ημερομηνία Αποπληρωμής, είτε εβδομαδιαία, μηνιαία ή ετήσια για διάρκεια 1-30 ετών.
  * Απλή ηλεκτρονική εφαρμογή.
  * Εξατομικευμένη καθοδήγηση και τεχνογνωσία.
  * Χωρίς κρυφές χρεώσεις

  Όχι άλλοι χρόνοι αναμονής ή αγχωτικές επισκέψεις στην τράπεζα. Η υπηρεσία μας είναι διαθέσιμη 24/7 - μπορείτε να πάρετε δάνειο και να ολοκληρώσετε τις συναλλαγές σας όποτε και όπου το χρειάζεστε.

  Παρέχουμε 24ωρες υπηρεσίες δανείου παγκόσμιας κλάσης. Για ερωτήσεις / ερωτήσεις; - Στείλτε ένα email στο sunshinefinancialgroupinc@gmail.com ή στείλτε μας μήνυμα στο WhatsApp: +447360502110 | & Λάβετε απάντηση αμέσως.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Για οποιαδήποτε ερώτηση πάνω στις αναρτήσεις μας , αφήστε ένα σχόλιο και εμείς με χαρά θα σας απαντήσουμε. Ορεινή Μέλισσα! Καλώς Ήρθατε!