Widget Recent Post No.

Επαγγελματίας έβαλε 450 μελίσσια δίπλα μου εκεί που ξεχειμωνιάζω: Μια «σκληρή» λογομαχία μεταξύ μελισσοκόμων...

 



Μελισσοκόμος γράφει...
Παιδιά Καλημέρα. Εκεί που ξεχειμωνιάζω τα μελίσσια μου έφερε ένας άλλος μελισσοκόμος για πρώτη φορά τα δικά του τα οποίο σε αριθμό αγγίζουν τα 450 . Θεωρώ ότι δεν ήταν σωστό να φέρει τόσα μελίσσια δίπλα μου αλλά δεν ξέρω αν θα έχω και πρόβλημα λεηλασίας όταν αποφασίσω να χορηγήσω σιρόπι για διεγερτική τροφοδότηση. Η γνώμη σας ποια είναι;


Του απαντάει ένας μελισσοκόμος...
Ο τόπος είναι για όλους, αλλά πάντα προηγούνται η επαγγελματίες γιατί αυτή είναι που πληρώνουν τους φόρους. Αν κρατά της αποστάσεις ασφαλείας - περίπου 100 μέτρα - δεν δικαιούσαι να του πεις τίποτα.  Είναι προτιμότερο από το να συζητάς στο ίντερνετ να του μιλήσεις λόγω το ότι ζει από αυτό και δεν θέλει φασαρίες. Θα σου δόσει λύση είναι καλύτερο να κανίς ένα φίλο πάρα ένα εχθρό!

Ο μελισσοκόμος του απαντάει...
Βασίλη φίλε δυστυχώς δεν μου τα λες καλά τα πράγματα . Και εγώ πληρώνω φόρους και όχι μόνο αυτός . Κατά τα άλλα και εγώ επαγγελματίας προσπαθώ να γίνω και αυτό δεν θα το έκανα σε κανέναν άρα το σχόλιο σου ότι προηγούνται οι επαγγελματίες τι σημαίνει ??? Ότι εγώ πρέπει να πάω να πνιγώ και να σηκωθώ να φύγω από εκεί ενώ πηγαίνω 3 χρόνια τώρα . Και από ανθρώπινη αλληλεγγύη και μόνο γιατί δεν με πήρε ένα τηλέφωνο ( υπάρχει τηλ στις περισσότερες κυψέλες μου ) να με ρωτήσει και εμένα έτσι για τους τύπους . Βασίλη είπαμε να είμαστε άνθρωποι της συνεννόησης πάνω από όλα και όχι γαιδούρια που ο καθένας κοιτάζει την πάρτι του με ότι αυτό συνεπάγεται και δυστυχώς αυτή την εντύπωση μου δίνεις .

Δεν διανοήθηκα ποτέ να τον διώξω η ότι ο τόπος είναι δικός μου και δυστυχώς τα σχόλια σου είναι αναρμοστα. Έχεις ακούσει την μελισσοχωρητικότητα αφού είσαι επαγγελματίας . Δεν βρισκόμαστε σε Έλατο ή Πεύκο ή Πορτοκαλιά . Και ούτε σε εσάς ανήκει ο οιπιοσδήποτε χώρος για να συμπεριφέρεστε υπεροπτικά και με γαιδουριά .Και ούτε αποστάσεις ασφαλείας κρατάει φίλε . Τα έφερε κυριολεκτικά επάνω μου. Και επίσης φίλους που δεν σέβονται τίποτα στην κυριολεξία δεν τους χρειάζομαι φύρα είναι και ούτε μου αρέσουν και οι τακτικές του Κύριε Βασίλη επαγγελματία και αυτό το λέω με ειρωνία επειδή τα σχόλια σου με οδήγησαν σε αυτό.

Του απαντάει ο ίδιος μελισσοκόμος...
Σου ξανά λέω, κανε μια προσπάθεια συζήτα με τον άνθρωπο και θα δεις ότι όλα θα πάνε καλά.

Ο μελισσοκόμος του απαντάει...
Δεν έχω διάθεση να τα σπάσω με τον άνθρωπο . Δεν του είπα ποτέ να φύγει του ανθρώπου . Ούτε πραγματικά ενοχλήθηκα ποτέ. Δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος και συγνώμη αν παραφέρθηκα λιγάκι αλλά και εμείς φίλε πληρώνουμε εφορία και με πείραξε λίγο αυτή η κουβέντα σου . Θέλω την καλή γειτονία απλά και κάποιοι άλλοι μελισσοκόμοι , μεγάλοι και αυτοί που τους γνωρίζω μου είπαν να του πω μια κουβέντα. Αυτοί τα σπάνε τα μελίσσια τους σε τρείς και τέσσερις διαφορετικές τοποθεσίες και έτσι ακούγοντας αυτά αντέδρασα λιγάκι . Προτιμώ να έχω φίλους παρά εχθρούς.

Γράφει ένας άλλος μελισσοκόμος...
Εγώ θα σου έλεγα να μιλήσεις με τον άνθρωπο αυτό και να μάθεις το ιστορικό των μελισσιών του. Ένα πράγμα που έχω πάντα κατά νου είναι να μην κολλήσουν τα δικά μου κάποια ασθένεια. κατά τα υπόλοιπα η γη και τα άνθη της είναι για όλους. Να σου πω εδώ στη Μυτιλήνη είχαμε ένα τέτοιο κρούσμα τώρα τελευταία. ακόμη δεν εχω καταφέρει να πάω να δω τον φίλο μου το μελισσοκόμο που εχασε ετσι απο ασθένεια 11 μελισσια.

Απαντάει πάλι ο προηγούμενος μελισσοκόμος...
Μονο να κερδίσεις έχεις απο ένα επαγγελματία, σκέψου εσύ είσαι εκεί κάθε μέρα. μόνο της σμηνουργίες να εκμεταλλευτείς από τα μελίσσια του επαγγελματία, φτάνουν.

Ο μελισσοκόμος απαντάει...
Το καταλαβαίνω αλλά δυστυχώς για εμένα δεν έχω αυτήν την πολυτέλεια . Δηλαδή να χάσω τόσα μελίσσια γιατί ακόμα είμαι στην αρχή μου αλλά υποθέτω ότι και πολλά να έχεις πάλι σε πληγώνει να χάνεις τα μελισσάκια σου από ασθένεια. Είχα και ένα κρούσμα Αμερ Σηψιγ. χωρίς βέβαια να κατηγορώ τον συγκεκριμένο απλά το αναφέρω χωρίς να επιρρίπτω ευθύνες. Οτι είπαμε είπαμε . Ανθρώποι είμαστε και μπορεί κάποια στιγμή να πούμε και μια κουβέντα παραπάνω χωρίς αυτό να σημαίνει ότι κρατάμε και κακία.

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ του ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ ΚΥΡΙΑΚΗ
    γεια σε όλους
    Ευχαριστώ πολύ τον Θεό που επανέφερε τον ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ ΚΥΡΙΑΚΗ στο δρόμο μου.
    Για όλες τις οικονομικές σας ανάγκες ή εάν αντιμετωπίζετε οικονομικές δυσκολίες, απλά επικοινωνήστε με αυτό το υπέροχο ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ ΚΥΡΙΑΚΗ και θα λάβετε απόλυτη ικανοποίηση.
    Αυτή η σπουδαία γυναίκα μόλις με βοήθησε με ένα μικρό ποσό των 30.000 € και αυτό είναι υπεραρκετό για μένα.
    Είναι γυναίκα με καρδιά, χάρη σε αυτή την υπέροχη γυναίκα, μπόρεσα να αυξήσω το βιοτικό μου επίπεδο και το χρέος μου.
    Εάν χρειάζεστε ένα μικρό δάνειο, επικοινωνήστε μαζί τους και δεν θα απογοητευτείτε.
    Email: kikivas86@gmail.com
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
    Σημείωση
    Εάν δεν είστε από την Ελλάδα, παρακαλούμε απόσχετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για οποιαδήποτε ερώτηση πάνω στις αναρτήσεις μας , αφήστε ένα σχόλιο και εμείς με χαρά θα σας απαντήσουμε. Ορεινή Μέλισσα! Καλώς Ήρθατε!