Widget Recent Post No.

Τρόπος για να κάνετε τη βασιλοτροφία παιχνιδάκι VIDEO



Μια πραγματικά εύκολη έχω να σας δείξω σήμερα, για βασιλοτροφία χωρίς εμβολιασμό. Η μέθοδος είναι πολύ απλή. Παίρνουμε ένα πλαίσιο με μικρά σκουληκάκια - Προσοχή όχι αυγά - και το τοποθετούμε με ένα σχετικό ύψος πάνω απο τους κηρηθροφορείς. Επειδή οι προνύμφες βρίσκονται κάθετα οι μέλισσες θα τις πιάσουν και θα κάνουν επι τόπου βασιλικά κελιά απο τις κατάλληλες προνύμφες, και οι βασίλισσες που θα παραχθούν θα είναι πολύ ποιοτικές.

Ο λόγος που πρέπει να υπάρχουν μικρά σκουληκάκια είναι οτι τα αυγά θα τα κόψουν οι μέλισσες, ενώ απο τις προνύμφες θα χτίσουν βασιλικά κελιά. Επίσης βάζουμε ένα μονοτικό υλικό ακριβώς πάνω απο το πλαίσιο για να μην ακτινοβολεί το καπάκι πάνω στις βασίλισσες μας και ζεσταίνονται.

Αφού περάσουν 7-10 ημέρες απο την ημέρα που βάλαμε το πλαίσιο, παίρνουμε ένα χαρτοκόπτη, και κόβουμε βασιλικά κελιά κατευθείαν πάνω απο το πλαίσιο, και τα τοποθετούμε στις παραφυάδες που θέλουμε να φτιάξουμε. Η μέθοδος δεν έχει ούτε εμβολιασμό, ούτε τεχνητά βασιλικά κελιά, οι μέλισσες τα κάνουν όλα μοναχές τους, γι αυτό θεωρείτε και μια τόσο εύκολη και ταυτόχρονα αποτελεσματική μέθοδος. Δείτε και ένα βιντεάκι...

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια