Widget Recent Post No.

NEA απο τον Έλατο 22 Ιουνίου 2020!!!



Συνεχίζει η νομή του ελάτου με εμείωτο ρυθμό, με τη σημερινή ημέρα να φτάνει τα +1400 γραμμάρια! Το μελισσάκι μάζεψε περίπου 5 κιλά μέλι τις τελευταίες ημέρες μετά τον πρώτο τρύγο. Τα έλατα δείχνουν να πηγαίνουν καλά, ενώ τρύγο έκαναν πάρα πολλοί μελισσοκόμοι τελικά.


Βροχές σύννεφα και πτώση θερμοκρασίας σήμερα, και δεν γνωρίζουμε ακόμα σε ποιές περιοχές έβρεξε. Πάντως μια βροχούλα θα κάνει μια μικρή διακοπή.... Και θα συνεχήζει, λίγο πιο χαμηλά πιστεύω μετά.

Για το θυμάρι και για τον ηλίανθο ακούω εξαιρετικά νέα. Οι μελισσοκόμοι στο θυμάρι βλέπουν τα μελίσσια να δουλεύουν, ας ελπίσουμε οι βροχές να βοηθήσουν όπου είναι όψιμο... Και οπου δουλεύει τωρα να μη βρέξει! Ο ηλίανθος στη Βόρεια Ελλάδα όπως λένε οι ντόπιοι μελισσοκόμοι, είναι μια σίγουρη νομή. Παίρνεις ένα πάτωμα μέλι στάνταρ. Και αυτό το γνωρίζω απο πολλούς μελισσοκόμους. Σπάνια ανθοφορία, χαμηλής ζήτησης το μέλι του, αλλά τα μελισσάκια ανταμοίβονται!

Αυτά τα λίγα νέα για σήμερα...

Όσον αφορά τις κηρήθρες που δουλεόυμε και οι μέλισσες τις χτίζουν απίστευτα γρήγορα, είναι απο την Αρκαδική Μελισσοκομία η οποία είναι η μοναδική εταιρία που διαθέτει κηρήθρες με πιστοποιημένο Γνήσιο κερί.
Για περισσότερα:
arkadikimelissokomia.gr




ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΔΟΜΝΙΣΤΑ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ














































































Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια