Widget Recent Post No.

Πήγε το μεσημέρι στα μελίσσια της, και δε φαντάζεστε τι αντίκρισε...


Όποιος δεν το έχει ζήσει δεν μπορεί να καταλάβει τον πόνο... Να πηγαίνεις στα μελίσσια σου μια ηλιόλουστη ημέρα, και ξαφνικά να αντικρίζεις αυτό το αποτρόπαιο θέμα. Πραγματικά σοκαριστικές εικόνες πρέπει να αντίκρισε η νεαρή κοπέλα που μόλις επισκέφτηκε τα μελίσσια της, μετά τις γιορτές, διαπίστωσε ότι κλέφτες της σήκωσαν όλες τις κυψέλες, δίχως να της αφήσουν ούτε μία!

Οργή και αγανάκτηση σε οικογένεια μελισσοκόμων χθες στη Γαύριανη Αλμυρού. Η κόρη της οικογένειας, μία 28χρονη παραγωγός, επισκέφτηκε το μεσημέρι το χωράφι της στη θέση Μονοκαρίτης για να περιποιηθεί τα μελίσσια, και διαπίστωσε έκπληκτη την απώλεια και των 43  μελισσοσμηνών που κατείχε.
Άμεσα ενημέρωσε την οικογένειά της, ενώ το απόγευμα επρόκειτο να καταγγείλει το περιστατικό και στην Αστυνομία. Η ζημιά για την οικογένεια είναι πολύ μεγάλη. Εκτιμάται ότι ανέρχεται στις 10.000 ευρώ.

«Συνιστά πραγματικά οικονομική καταστροφή», είπε ο πατέρας της που απευθύνθηκε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ.

Η 28χρονη και η οικογένειά της ασχολούνται  με την παραγωγή μελιού. Φρόντιζαν τα μελίσσια εδώ και πολλά χρόνια, δεκαετίες. Το τελευταίο διάστημα, και συγκεκριμένα από τη Μ. Τετάρτη, λόγω των εορτών του Πάσχα δεν είχαν επισκεφτεί τα μελίσσια. Κανείς όμως δεν μπορούσε να φανταστεί αυτό που θα συνέβαινε. Η 28χρονη παραγωγός επισκέφτηκε χθες το κτήμα της το μεσημέρι και σοκαρίστηκε.

Όλα τα μελισσοσμήνη -και τα 43- είχαν εξαφανιστεί από τις θέσεις που τα είχε τοποθετήσει. Τα μελισσοσμήνη έχουν κωδικό 43ΕΛ43/44.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια