Widget Recent Post No.

Κορονοιός και το μυστικό για Αύξηση των κερδών από τη μελισσοκομία...



Ήδη παρατηρείτε πτώση της οικονομίας σε όλους τους τομείς...  Θέλω να πω σήμερα τις σκέψεις μου, για το πως σχεδιάζω να κινηθώ τις δύσκολες αυτές μέρες, για να κρατηθώ οικονομικά απο τα μελισσάκια μου.
Ο κόσμος έχει λιγοστέψει τις αγορές του... Ωστόσο το μέλι είναι βασικό αγαθό, και βλέπω πολλούς να ζητάνε, πράγμα που είναι σημάδι καλό.


Ωστόσο όπως και να έχει όμως, μην κρυβόμαστε πίσω απο το δάχτυλο μας. Ο κόσμος τώρα έχει ανάγκη απο τα βασικά αγαθά, και πολλοί συνάνθρωποι μας θα φτάσουν να ζοριστούν οικονομικά. Μιλάμε για ένα παγκόσμιο κράχ της οικονομίας.

Εγώ παιδιά ήδη απο τις πρώτες ημέρες της κατάστασης, ξεκίνησα να δουλεύω στα μελισσάκια μου. Μέ ένα σκοπό. Να τα μεγαλώσω και να κόψω παραφυάδες, να κάνω βασιλοτροφία και να αυξήσω το κεφάλαιο. Δόξα το θεό έκανα το κουμάντο μου και έχω αρκετό εξοπλισμό στην αποθήκη για μια τέτοια αύξηση. Οι μελισσοκόμοι συνεχίζουν να προμηθεύονται βασίλισσες παραφυάδες, τουλάχιστον αυτό βλέπω με τα δικά μου μάτια. Επίσης παρατηρώ τεράστια αύξηση και στα προιόντα με πρόπολη πχ κεραλοιφές βάμμα πρόπολης αλλά και καθαρή πρόπολη. Άνθρωποι μου ζητάνε για πρώτη φορά. Οπότε καλό είναι να εκμεταλλευτείτε και αυτό το κομμάτι.

ΚΥΡΙΟΣ ΣΚΟΠΟΣ
Θέλω να αυξήσω τα μελίσσια μου, με την εξής ιδέα: Η οικονομία θα ανακάμψει τους επόμενους μήνες. Τα μελίσσια εφόσον πλέον είναι αρκετά θα αποδώσουν μετά απο κάποιους μήνες. Άρα η δουλειά και ο κόπος δεν θα πάνε χαμένος. Εκτός αυτού, εκτός απο το μέλι, ένα πολύ καλό εισόδημα μπορεί να έχει κάποιος πουλώντας μελίσσια.

Οπότε δουλεύουμε ακατάπαυστα κάνοντας δυνατά μελίσσια και φτιάχνοντας δικές μας βασίλισσες, διότι όπως γνωρίζουμε τα μελίσσια αποδίδουν μήνες μετά αφότου δουλέψουμε. Και επειδή ο καιρός τώρα είναι σταματημένος, και εμείς οι μελισσοκόμοι είμαστε προς το παρόν ελεύθεροι να δουλεύουμε, είναι μια πολύ καλή ευκαιρία. Εκμεταλλευτείτε το....

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια