Widget Recent Post No.

Εξαιρετική τροφή APIFOOD απο τη Μελισσοκομική Βορείου Ελλάδος!



Μια άριστη μελισσοτροφή, που αξίζει να την δοκιμάσετε!
Προμηθευτήκαμε την γνωστή σε όλους Μελισσοτροφή APIFOOD απο την Μελισσοκομική Βορείου Ελλάδος, και οι πρώτες εντυπώσεις είναι πραγματικά οι καλύτερες! Η μελισσοτροφή αυτή είναι πολύ διάσημη στην Βόρεια Ελλάδα, και γνωρίζω ότι πολλοί δεν την αλλάζουν με καμία άλλη, λόγω της μεγάλης της αποδοχής απο τα μελίσσια, και της καλής της τιμής. Έτσι αποφάσισα να προμηθευτώ και εγώ την τροφή APIFOOD, και μου ήρθε σήμερα με μεταφορική εταιρία εντός 2 ημερών!


Μόλις άνοιξα το πρώτο κουτί, η εικόνα ήταν εξαιρετική. Μόλις έπιασα στα χέρια μου τη τροφή, διαπίστωσα πόσο μαλακή είναι, και αμέσως πήγα να τη δώσω στα μελίσσια. Ακούγοντας όλα αυτά τα καλά λόγια απο μελισσοκόμους, δεν υπήρχε περίπτωση να μη δοκιμάσω και εγώ αυτή τη τροφή η οποία μάλιστά είναι ιμβερτοποιημένη και δεν πετρώνει. Η σύνθεση της αποτελείτε απο 85% ζάχαρη, 10% ιμβερτοποιημένο σιρόπι και 5% γλυκόζη, ενώ η ζύμωση της γίνεται με κρύα μέθοδο, έτσι ώστε να αποτελεί μιας ανώτερης ποιότητας τροφή για τη μέλισσα.
Μόλις την τοποθέτησα στα μελίσσια, ήταν πολύ μαλακή, και σε σχήμα έτσι ώστε να καλύπτει μεγάλο μέρος απο το μελίσσι. Όλα όπως έπρεπε να είναι λοιπόν! Και κατά τη δική μου γνώμη, αυτή η τροφή αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή! Απο την Μελισσοκομική Βορείου Ελλάδος, μιας εταιρίας με μεγάλη αξιοπιστία, και προιόντα που η ποιότητα τους είναι άριστη!




Η τιμή της τροφής κοστίζει 1 ευρώ το κιλό μαζί με το φπα
Και μπορείτε να τη παραγγείλετε εδώ στο επίσημο site της εταιρίας...

Επικοινωνήστε μαζί μας
Διεύ/ση: 13ο Χλμ Καβάλας - Ξάνθης
Τηλέφωνο: 2510 317 164
Φαξ: 2511 104 050
Κινητό: 6937 553 306

Και ένα βιντεάκι πως τοποθετούμε τη τροφή στα μελίσσια...

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια