Widget Recent Post No.

Οι καλύτεροι πλαστικοί τροφοδότες για σιρόπι απο την ANEL



Πολλοί μελισσοκόμοι ρωτάνε ποιοι είναι οι καλύτεροι τροφοδότες για να δίνουν σιρόπι ή ζυμάρι στα μελίσσια. Απο προσωπική εμπειρία δεν θα μπορούσα να μη μιλήσω για τους πλαστικούς τροφοδότες της ANEL οι οποίοι πέρα από το ότι είναι πολύ αποτελεσματικοί στην ανάπτυξη του σμήνους είναι και πολύ ανθεκτικοί για να χρησιμοποιούνται άκοπα για πολλά πολλά χρόνια. Οι μέλισσες ρουφούν το σιρόπι γρήγορα χωρίς κίνδυνο λεηλασίας η πνιγμού και νομίζω είναι ότι καλύτερο μπορεί να βρει κανείς στην αγορά!

Η ANEL είναι μια εταιρία με μεγάλη πείρα στη κατασκευή μελισσοκομικού εξοπλισμού, εφόσον είναι η μοναδική που διατηρεί ολόκληρο μελισσοκομείο προκειμένου να δοκιμάζει τα προϊόντα που διαθέτει στους μελισσοκόμους. Τόσο οι τροφοδότες όσο και οι πλαστικές κυψέλες φτιάχννται απο πρώτης ποιότητας υλικά, και η εμπειρία μου λέει ότι μπορείτε να τα δοκιμάσετε χωρίς δεύτερη σκέψη!!!

Ο τροφοδότης όροφης για σιρόπι βολεύει πάρα πολύ ειδικά για όσους θέλουν πρώιμη ανάπτυξη, πολλές παραφυάδες, μεγάλα μελίσσια και ισχυρά τριόροφα σμήνη. Τα πιατάκια, τα μπουκαλάκια και όλες οι πατέντες που έχουμε παρουσιάσει είναι απλώς "υποκατάστατα" συγκριτικά με αυτούς τους τροφοδοότες. Όποιος τους δοκιμάσει δεν τους αλλάζει. Δείτε φωτογραφίες...

















Επικοινωνήστε με την ANEL στα τηλέφωνα: 2102483870 ή 2102771180
Email: sales@anel.gr
Site: www.anel.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια