Widget Recent Post No.

Τραγικό: Μετανάστες μπούκαραν στην αποθήκη με τις κηρήθρες, και φάγανε το μέλι....



Ένα ακόμη τραγικό περιστατικό βγάζει στην επιφάνεια η Ορεινή Μέλισσα!
Αποδεικνύεται για άλλη μια φορά τις αλόγιστες απώλειες που βιώνουν οι Έλληνες Μελισσοκόμοι.
Σα να μην έφταναν οι κλοπές μελισσιών, οι παράνομες ελληνοποιήσεις, οι απώλειες του χειμώνα, τα φυτοφάρμακα, οι χαμηλές τιμές στο εμπόριο, τώρα είναι και οι μετανάστες οι οποίοι πεινασμένοι λεηλατούν αποθήκες με μέλια!

Ο μελισσοκόμος που βίωσε το περιστατικό, βρήκε λεγηλατημένη την αποθήκη του, στην οποία είχε αποθηκευμένες κηρήθρες γεμάτες με μέλι. Δηλώνει τρομαγμένος, εφόσον όπως λέει ο ίδιος, οι μετανάστες λόγω κρύου πολύ σύντομα μπορεί να επιτεθούν και στις ζωντανές κυψέλες, προκειμένου να φάνε μέλι. Όπως λέει χαρακτηριστικά, δεν θέλει να βρεί "ανάποδα" τις κυψέλες του, πράγμα που τον οδηγεί στη μεταφορά όλων του των μελισσιών σε άλλη περιοχή.



Αναφέρει ο ίδιος τα εξής:
Προσοχή στην περιοχή του Λαγκαδά, σήμερα μετανάστες μου σπάσανε την πόρτα από μια μικρή αποθήκη που έχω έξω από το χωριό μου το οποίο είναι κάτω από την Εγνατία οδό. Φάγανε τις κερηθρες με το μέλι που είχα μέσα αποθηκευμένες Και πλέον ήδη σκέφτομαι να μεταφέρω τα μελισσια σε άλλο σημείο.. θεωρώ ότι είναι θέμα χρόνου να βρω Κυψέλη ανάποδα κ πλαίσια να λείπουν... είναι και το κρύο τσουχτερό πλέον..

Οι μελισσοκόμοι μετά απο αυτή τη δημοσίευση αντέδρασαν γράφοντας σχόλια όπως αυτό:
"Εγω φίλε είμαι έτοιμος πολύ καλά για αυτήν την περίπτωση, έτσι και αλλιώς χρειάζεται μείωση της ανθρωπότητας ο πλανήτης, άσε στο σημείο που τα έχω θα πάει άκλαυτος σε μια πουρνάρα θα καταλήξει και να θυμάσαι χωρίς να βρεθεί πτώμα δεν υπάρχει έγκλημα"

Η κατάσταση πάει στο απροχώρητο, εφόσον οι μελισσοκόμοι δέχονται επιθέσεις απο όλες τις κατευθύνσεις, εφόσον πέρα απο τις υλικές ζημιές, το κράτος δεν βοηθάει πουθενά και με κανένα τρόπο.....

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

  1. Είναι απαράδεκτο το άρθρο σου φίλε μου από ένα μεμονωμένο περιστατικό πυροδοτείς ρατσιστικα αντανακλαστικα στην μελισσοκομική κοινωνια.με την ευαισθησία που γράφεις δεν πιστεύω ότι ανήκεις εκει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κοιμάσαι τον ύπνο του δικαίου κουλτουριάρη... καληνύχτα.

      Διαγραφή
  2. Δεν είναι μεμωνομενο περιστατικό....κ δικά μου μελίσσια άνοιξαν στην περιοχή της Ασπροβάλτα τα είχα κοντά στην Εγνατία οδό κ άνοιξαν συνολικά 12 κυψέλες....πήραν τα τελερα με το μέλι κ τα άφησαν ανοιχτά χωρίς το καπάκι...κ αναποδογυρισμένα της κυψέλες...αναγκαστικά να τα μετακινήσω γιατί συνέβη 3φορες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για οποιαδήποτε ερώτηση πάνω στις αναρτήσεις μας , αφήστε ένα σχόλιο και εμείς με χαρά θα σας απαντήσουμε. Ορεινή Μέλισσα! Καλώς Ήρθατε!