Widget Recent Post No.

Εξευτελιστικές τιμές μελιών στα σούπερ μάρκετ: Κηρύσσουν τον πόλεμο στους μελισσοκόμους



Η επανάσταση για τους μελισσοκόμους πρέπει να λάβει άμεσα σάρκα και οστά! Τα σούπερ μάρκετ κηρύσσουν το πόλεμο στην ελληνική παραγωγή και τα γνήσια ελληνικά προϊόντα! Εξευτελιστικές τιμές με μέλια αμφιλεγόμενης ποιότητας ξεκίνησαν και πάλι να κυκλοφορούν στις γνωστές αλυσίδες σούπερ μάρκετ. Χτυπάνε αλύπητα το κλάδο με διαπραγματευτικό τους μέσω τις απίστευτα χαμηλές τιμές,  παρουσιάζοντας τες μάλιστα σε μορφή έκπτωσης επί της αρχικής τιμής.
Το Γνήσιο Ελληνικό μέλι είναι αδύνατο να πωληθεί σε τέτοια τιμή, ακόμη και αν το σούπερ μάρκετ πουλούσε σε τιμές χονδρικής και όχι λιανικής! Το τρελό είναι ότι μέσα από αυτή τη τιμή έχει κέρδος και η ίδια η αλυσίδα σούπερ μάρκετ άρα η πραγματική τιμή είναι ακόμα πιο κάτω. Δεν μπορώ να φανταστώ τη μορφή νοθείας υπέστη, και τι συστατικά έχει μέσα, όμως θέλω να προτάξω τα στήθη μου και να πω κάτι σε όλους! 

Μην το αγοράσετε! Μόνο από ένα παραγωγό μελισσοκόμο μπορείτε να πάρετε γνήσιο μέλι, και αν δεν έχετε τα χρήματα να το αγοράσετε καλύτερα πάρτε μια κατσαρόλα και ανακατέψτε ζάχαρη με νερό να φτιάξετε σιρόπι. Το μέλι που κυκλοφορεί στα σούπερ μάρκετ μπορεί να έχει μέσα από καραμελόχρωμα, μέχρι άκρως επικίνδυνα βαρέα μέταλλα. Διότι αν μια στο εκατομμύριο έχει λίγο φυσικό μέλι μέσα αυτό θα προέρχεται από τριτοκοσμικές χώρες... Μην δηλιάζετε στη παγίδα τους και προσέξτε την υγεία σας διότι όλα τα άλλα δεν έχουν κανένα νόημα χωρίς αυτή...

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

  1. Φίλος μου που αγόρασε μέλι από σούπερ μάρκετ μου είπε: Δεν περίμενα ένα τόσο μεγάλο μαγαζί να με γελάσει. Πέταξε τα 9 ευρώ που έδωσε για δύο κιλά μέλι, ίσως και τρία, δεν θυμάμαι καλά. Δεν τρώγονταν το μέλι. Το πέταξε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ας κανουμε ένα κατά προσέγγιση υπολογισμό
    Από την τελικη αυτή τιμη αφαιρούμε 13% φπα
    Επιπλεον αφαιρουμε περιπου 15% κερδος του super market
    Επιπλεον αφαιρουμε κοστος πωλητή 20%
    Επιπλεον αφαιρουμε κοστος μεταφορικων
    Επιπλεον αφαιρουμε κοστος συσκευαστηρίου
    Επιπλεον αφαιρουμε κοστος βαζου-ετικέτας
    Επιπλεον αφαιρουμε ποσοστό κέρδους του εμπορου
    Θα καταλήξουμε καπου στο 1,5 ευρω
    Εάν αυτό το υποτιθέμενο “μέλι” γραφει ότι παράγεται στην Ελλάδα
    Τότε το λόγο εχει η οικονομική αστυνομία την οποία πληρώνουμε αδρά για να κάνει τη δουλειά της
    Καθώς επίσης ο ΕΦΕΤ και το χημείο του κράτους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φυσικά μήν περιμένεις η ανίκανη πολιτεία να κάνει έλεγχο και να επιβάλει πηνές στίς μεγαλοεταιρίες, αλλά φταίμε και εμείς. Προχτές σε γνωστή αλλοδαπή αλυσίδα που είχε έκπτωση στή ζάχαρη, έτρεχαν και τήν αγόραζαν με τα καρότσια γεμάτα. Και φυσικά, ότι ποιότητα είναι το μέλι που πουλάει το ίδιο θα είναι και η ζάχαρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για οποιαδήποτε ερώτηση πάνω στις αναρτήσεις μας , αφήστε ένα σχόλιο και εμείς με χαρά θα σας απαντήσουμε. Ορεινή Μέλισσα! Καλώς Ήρθατε!