Widget Recent Post No.

Δείτε τα νοθευμένα μέλια που μας πουλάνε! Είναι νόμιμα... Η μήπως ΟΧΙ;;


Σύμφωνα με τη νομοθεσία της ευρωπαικής ένωσης, οι απατεώνες μπορούν να πουλάνε μείγματα μελιών απο ξένες χώρες, νοθευμένα και επικίνδυνα για την υγεία, και να το κάνουν και νόμιμα! Ωστόσο παρότι τα πουλάνε νόμιμα, οι καρκινογόνες ουσίες που περιέχουν μέσα, υπερβαίνουν τα όρια που θεσπίζει ο νόμος και κρίνονται ακατάλληλα για την υγεία, όπως θα δούμε αμέσως μετά απο επίσημους φορείς του κράτους!

Νέες συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τις νοθείες και τις ελληνοποιήσεις μελιών, που έρχονται σαν χιονοστιβάδα καταστροφής για τους Έλληνες καταναλωτές και τους παραγωγούς μελισσοκόμους. Μέλια επικίνδυνα για την υγεία που τα τελευταία χρόνια κρίθηκαν ακατάλληλα για την υγεία. Φυσικά όλες αυτές οι αλυσίδες σούπερ μάρκετ ξέρουν καλά να σβήνουν τα ίχνη τους,  και αυτό ειναι ένα τεράστιο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ελληνική αγορά μελιού!

Αλήθεια ποίος νοιάζεται για την υγεία του καταναλωτή, και τους έλληνες μελισσοκόμους αν αυτό δεν είναι το κράτος;  Όλοι οι παραγωγοί έχουν γονατίσει από την ανεξέλεγκτη κατάσταση του σήμερα. Και αυτό συμβαίνει επειδή τα σούπερ μάρκετ χρησιμοποιούν σαν όπλο τις χαμηλές τιμές. Έτσι εξαπατούν και δελεάζουν το κόσμο. Ξέρουν ότι ένας παραγωγός μελισσοκόμος δεν μπορεί να πουλήσει το μέλι του σε τέτοιες εξευτελιστικές τιμές. Και αυτό διότι διότι τα έξοδα, ο κόπος και η μικρή παραγωγή υπερβαίνουν κατά πολύ αυτής της τιμής.

Το μέλι όπως γνωρίζετε είναι ένα προϊόν που για να παραχθεί απαιτεί πολύ κόπο και υπομονή. Ένας μελισσοκόμος σε μια δύσκολη χρονιά μπορεί να μην πάρει καθόλου μέλι και για κάθε βάζο μελιού πρέπει να πέσει πολύς ιδρώτας. Ωστόσο για μερικούς είναι πολύ εύκολο να ανακατέψουν γλυκόζη ή ζάχαρη και να κάνουν εισαγωγή φτηνιάρικα μέλια για να τα "κονομήσουν", πάντα σε βάρος της Ελλάδας! Και στα πλαίσια του νόμου! Όχι όμως πάντα...

ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΕΛΙΑ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ

ΑΛΛΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ ΤΩΝ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ!!!

Πέρα από τις νοθείες μελιού, γίνονται και αλόγιστες ελληνοποιήσεις. Δηλαδή εισαγωγή μελιών κίνας βουλγαρίας που στο τέλος ονομάζονται ελληνικά. Δυστυχώς γι αυτό δεν υπάρχει ο αντίστοιχος νόμος που να μας προστατεύει και για αυτό θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί. Πολλές φορές αναγράφονται με μικρά γραμματάκια οι χώρες προέλευσης, και πιστέψτε με είναι μπόλικες!












"ΜΕΙΓΜΑ ΜΕΛΙΟΥ ΑΝΘΕΩΝ ΑΠΟ ΧΩΡΕΣ Ε.Ε. ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ Α.Ε. ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΑΓΑΣ Α.Ε. Δημιουργήσαμε για σας ένα μοναδικό μείγμα ανθόμελου με πλούσια γεύση και εξαιρετικό άρωμα. Χώρες συγκομιδής: Ισπανία, Πορτογαλία, Ιταλία, Κίνα, Ουρουγουάη, Γουατεμάλα, Μεξικό και Βουλγαρία"

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια