Widget Recent Post No.

Πωλούνται παραφυάδες με βασίλισσες Μακεδονικές 2019: 70 ευρώ 5 γεμάτα πλαίσια!! Μέχρι εξαντλήσεως....




ΠΑΡΑΦΥΑΔΕΣ ΜΕ ΒΑΣΙΛΙΣΣΕΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΕΣ!!!
Υπάρχει μεγάλη διαθεσιμότητα αυτή τη στιγμή!
Αποφασίσαμε να προμηθεύσουμε τους μελισσοκόμους με φθινοπωρινές παραφυάδες, σφιχτές σε πλυθησμό, με τα μελάκια τους, οι οποίες διαθέτουν βασίλισσες επιλεγμένης βασιλοτροφία, ντόπιας μακεδονικής φυλής, με άψογες προδιαγραφές για την Άνοιξη. Θα κρατηθούν παραγγελίες μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων....
Κατόπιν συνεννόησης με το μελισσοκομο , μπορείτε να ρθείτε στο μελισσοκομείο στα Τρίκαλα και να γίνει η επιλογή τους, όπως και να δείτε απο κοντά τα μελισσάκια που θα πάρετε. Πρόκειται για μια Νέα συνεργασία με την Ορεινή Μέλισσα.

Έχει προηγηθεί σκληρή δουλειά, έτσι ώστε να δημιουργηθούν ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ βασίλισσες, με σωστά γενετικά χαρακτηριστικά, δυνατές παραφυάδες, οι οποίες την Άνοιξη θα αναπτυχθούν κατακόρυφα, με υψηλές προδιαγραφές για τις πρώιμες και όψιμες Νομές για παραγωγή μελιού.

Επίσης υπάρχει δυνατότητα αγοράς και μεταχειρισμένων ξύλινων κυψελών, όπως επίσης και κυψέλες από φελιζόλ οι οποίες έχουν χαμηλότερη τιμή!

Τηλέφωνο επικοινωνίας:
6983664635
Κώστας Τρίκαλα
Τιμή: 70 ευρώ 5 πλαίσια μαζί με τη βασίλισσα
Μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.
Πάρτε μια μικρή γεύση:



Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

  1. εχουν κανει ολες τις θεραπειες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ειναι σωστο να αγοραζουμε τατοια περιοδο μελισσια δλδ παραφυαδες λιγες μερες πριν το χειμωνα με κινδυνο να χαθουν και να χασουμε και τα λεφτα μας τοσο γρηγορα???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για οποιαδήποτε ερώτηση πάνω στις αναρτήσεις μας , αφήστε ένα σχόλιο και εμείς με χαρά θα σας απαντήσουμε. Ορεινή Μέλισσα! Καλώς Ήρθατε!