Widget Recent Post No.

Πρόταση μελισσοκόμου για την αλλεργία και την ένεση που χρειάζεται. Δείτε πόσο κοστίζει...


Πρόταση συναδέλφου μελισσοκόμου
Ο μελισσοκόμος Κώστας γράφει στην Ορεινή Μέλισσα το παράπονο του...
Καλησπέρα! Θα ήθελα να προτείνω κάτι κ να ρωτήσω ταυτόχρονα. Με βάση κ τον πρόσφατο θάνατο του συνάδελφου απο την Αμφιλοχία κοντά απο αλλεργικό σοκ, θα μπορούσαμε ως κλάδος να έχουμε μια πιο οικονομική πρόσβαση στην ένεση αδρεναλίνης ως κύρια χρησιμότητα ανά πάσα στιγμή λόγω επαγγέλματος. Αυτή τη στιγμή εχει γύρω στα 45€ κ με την συμμετοχή ταμείου γύρω στα 20€. Και το κακο είναι ότι διαρκεί γύρω στους έξι μήνες μόνο. Νομίζω οτι τουλάχιστον σε αυτό θα έπρεπε να έχουμε μια ελάφρυνση παραπάνω!

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Καλησπέρα σας έχω αγοράσει μια συσκευασία προγεμισμενη σύριγγα αδρεναλίνης που έχει μέσα δύο συσκευές αυτοχορηγουμενης ένεσης διαρκεί μέχρι τον 10/2020 (διάρκεια δύο έτη) κόστος 74.33 και πλήρωσα μαζί με την συνταγή 25 ευρω.Για δύο χρόνια 25 ευρώ 12.5 ευρώ το χρόνο μπορεί νομίζω να τα διαθέσει κάθε μελισοκομος για να προστατεύσει την ζωή του αν του συμβεί αλλεργικό σοκ εύχομαι να μην την χρειαστω ποτέ. Με εκτίμηση Βελλιος Φωτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για οποιαδήποτε ερώτηση πάνω στις αναρτήσεις μας , αφήστε ένα σχόλιο και εμείς με χαρά θα σας απαντήσουμε. Ορεινή Μέλισσα! Καλώς Ήρθατε!