Widget Recent Post No.

Νέα ψηφοφορία: Ποιά θεραπεία βαρρόα ΔΕΝ είχε καλό αποτέλεσμα, και δεν θα ξανα δοκιμάσετε στα μελίσσια...


Ποια θεραπεία κάνατε στα μελίσσια και ΔΕΝ θα τη ξανά δοκιμάσετε ποτέ, επειδή δεν είχε καλό αποτέλεσμα; Πχ ενώ εφαρμόσατε καταπολέμηση, η βαρρόα εμφανίστηκε πάλι στα μελίσσια μέσα σε λίγο χρόνο. Ψηφήστε το σκεύασμα που δοκιμάσατε, και με την εμπειρία σας, έδειξε ότι δεν έκανε δουλειά...

Ποιά θεραπεία βαρρόα ΔΕΝ είχε καλό αποτέλεσμα, και δεν θα ξανα δοκιμάσετε στα μελίσσια. Απαντήσεις μόνο απο τη δική σας εμπειρία...

Οξαλικό οξύ ενστάλλαξη
Οξαλικό οξύ εξάχνωση
Θυμόλη με εξάχνωση
Apistan
Varostop
Θυμόλη με vettex
Tak tik
Bayvarol
Perizin
Checkmite
Apiguard
Οξαλικό οξύ γλυκερίνη
Thimovar
Apitraz
Κινέζικες ταινίες
Μυρμηκικό οξύ
Hiveclean Beevital
Amitraz ταινίες έτοιμες
Αιθέρια έλαια
Ξύδι
Λεμόνι
Σκόρδο
Άχνη ζάχαρη
Other
Please Specify:
here

Δημοσίευση σχολίου

6 Σχόλια

  1. Εαν μπορείτε κάντε και μια σχετική έρευνα για το λεγόμενο ξελαφρωμα. Αντί να κάνουμε θεραπείες με στοχο πανω απο 90% ίσως θα ηταν καλυτερα να κάνουμε μια τέτοια και δυο τρεις συμπληρωματικές με μικρότερη αποτελεσματικότητα. Εγώ σκεφτόμουν να δοκιμασω ταινίες με χυμό λεμονιού τον Αύγουστο που είναι ξεγονιασμενα. Υπάρχει σχετική έρευνα για ενσταλλαξη όμως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επίσης αναρωτιέμαι απο αυτους που απαντούν πόσοι έχουν κανει μετρήσεις βαρροα πριν και μετα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το ξαλάφρωμα , και έχεις δικιο φίλε μου , είναι η νέα μόδα , για αυτό τα παρατάνε οι περισσότεροιεπίδοξοι μελισσάριδες. Έχω διαβάσει για τον χυμό λεμονιού , αλλά δεν το έχω κάνει. Τώρα θα δώσω και ένα μεγάλο δικιο στον δευτερο φίλο για το πριν και το μετά . Όλοι οι νέοι μελισσοκόμοι θέλουν ένα φάρμακο να το βάλουν να φύγει η ψείρα και αυτοί να είναι για καφέ με ένα ταμπλετ στο χέρι να βλέπουν τσόντες και να μην τους καίγεται καρφί.Και στο τέλος της χρονιάς να έχουν την απαίτηση να πάρουν και 30 κιλά μέλι το μελίσσι. Όταν,δε, του λές ότι σε κάποιο σημείο κάνουν λάθος , η απάντησή τους είναι , ( άσε μας ρε μεγάλε σε μένα τα λες αυτά ) .Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με θυμολη σε ένα στρογγυλό κουτί αντί για το ακαρι αδιασε η κυψέλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Με θυμολη σε ένα στρογγυλό κουτί αντί για το ακαρι αδιασε η κυψέλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Με την θυμολη σένα στρογγυλό κουτί αντί να πέση το ακαρι αδιασε η κυψέλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για οποιαδήποτε ερώτηση πάνω στις αναρτήσεις μας , αφήστε ένα σχόλιο και εμείς με χαρά θα σας απαντήσουμε. Ορεινή Μέλισσα! Καλώς Ήρθατε!