Widget Recent Post No.

Σούπερ χειμερινή καταπολέμηση βαρρόα με HIVECLEAN! Το δοκιμάσαμε και σας το προτείνουμε!



Μια άριστη επιλογή για την καταπολέμηση της βαρρόα το Χειμώνα είναι το HIVECLEAN απο την εταιρία BEEVITAL. Το προμηθευτήκαμε απο τον κτηνίατρο κ. Δρακάκη στο τηλέφωνο 6937888808 Ένα νέο αυστριακό προϊόν, με συνδυασμό οργανικών οξέων & αιθέριων ελαίων, που προκαλεί πολύ υψηλή αποτελεσματικότητα στη θεραπεία κατά της βαρρόα, όλες τις εποχές του χρόνου. Τώρα το Χειμώνα όμως είναι η καλύτερη περίοδος για να πετύχουμε τα υψηλότερα αποτελέσματα για να μεγιστοποιήσουμε τη παραγωγή μας, και να κρατήσουμε υγιή δυνατά μελίσσια την επόμενη χρονιά!

Η τιμή του σκευάσματος είναι καλή, αν σκεφτούμε ότι βγάζουμε περίπου 50 μελίσσια τώρα το Χειμώνα με ένα μπουκαλάκι των 500 ml.

Περιέχει σακχαρόζη, κιτρικό οξύ, οξαλικό οξύ, μυρμηκικό οξύ, εκχύλισμα πρόπολης και αιθέρια έλαια, και θεωρείτε ιδανικό για βιολογική μελισσοκομία




To HIVECLEAN είναι ένα σκεύασμα εντελώς βιολογικό και πρόσφατες έρευνες απέδειξαν ότι είναι ένα πολύ δυνατό όπλο στη καταπολέμηση της βαρρόα. Πολλοί μελισσοκόμοι ανά το κόσμο, έχουν μείνει πολύ ευχαριστημένοι, και επαγγελματίες έχουν προσθέσει αυτό το σκεύασμα στο οπλοστάσιο τους για την αντιμετώπιση της βαρρόα. Είναι εγκεκριμένο για Βιολογική μελισσοκομία εφόσον δεν αφήνει καθόλου υπολείμματα, και είναι φτιαγμένο απο οργανικά οξέα και βότανα.

Προσωπικά εμείς στην Ορεινή Μέλισσα δοκιμάσαμε το προϊόν και είναι πολύ αποτελεσματικό. Τώρα το Χειμώνα βάζουμε 10-20ml ανά μελίσσι ανάλογα με το πλυθησμό του. Καλό είναι να μην υπερβούμε αυτή τη δοσολογία τώρα το χειμώνα, για να έχουμε άριστη καταπολέμηση και δυνατά μελίσσια ταυτόχρονα. Ρίχνουμε απο το σκεύασμα στο κέντρο του μελισσιού, εκεί που είναι οι περισσότερες μέλισσες, και φροντίζουμε να μοιραστεί η ποσότητα το ίδιο σε όλο το πλυθησμό. Τώρα το Χειμώνα χωρίς τη παρουσία γόνου δε χρειάζεται να επαναλάβουμε τη θεραπεία, όπως πχ το Καλοκαίρι που χρειάζονται 3 επαναλήψεις. Τα περισσότερα μελίσσια αυτή τη περίοδο χρειάζονται περίπου 10ml.

Οι μελισσοκόμοι έχουν δοκιμάσει πανελλαδικά το HIVECLEAN και έμειναν πολύ ευχαριστημένοι.
Μπορείτε να προμηθευτείτε το προϊόν απο απο τον αντιπρόσωπο της εταιρίας BEEVITAL.
Το HiveClean έναντι της βαρρόα κυκλοφορεί σε συσκευασίες 15ml, 500ml και 5L. 
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε...
στο 2231039228!!
Επικοινωνία μέσω facebook








Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. Εγώ το δοκίμασα και δεν δουλεύει. Είναι μόνο για βοηθητικό το καλοκαίρι ή την άνοιξη για ξαλάφρωμα, κι αυτό μετά από κάμποσες επαναλήψεις... Δουλεύει καλύτερα με ζέστη όχι με κρύο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το δοκιμασα τωρα το χειμωνα και ειχε πολυ καλο αποτελεσμα. πολυ βαρροα πεσμενη κατω

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για οποιαδήποτε ερώτηση πάνω στις αναρτήσεις μας , αφήστε ένα σχόλιο και εμείς με χαρά θα σας απαντήσουμε. Ορεινή Μέλισσα! Καλώς Ήρθατε!