Widget Recent Post No.

Ειδικό Χρώμα Κυψελών ΝΕΡΟΥ



ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΟ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ

Δημιουργήσαμε το Ειδικό Χρώμα Κυψελών ΝΕΡΟΥ για να σας παρέχουμε καλύτερα αποτελέσματα. Το χρώμα είναι οικολογικό και άοσμο με μεγαλύτερη καλυπτικότητα.

Ο τρόπος βαφής με Ειδικό Χρώμα Κυψελών ΝΕΡΟΥ
Το Ειδικό Χρώμα Κυψελών Νερού είναι χρώμα ενός συστατικού από 100% ακρυλικό πολυμερές 3ης γενιάς διεισδύει βαθιά στο ξύλο και δεν απαιτεί την επίστρωση κανενός άλλου υποστρώματος. Έτσι, όταν απλώνεται πάνω σε γυμνό ξύλο λειτουργεί σαν αστάρι και χρώμα μαζί.

Έχει μεγάλη αντοχή στις καιρικές μεταβολές, στην υπεριώδη ακτινοβολία και απωθεί βρωμιά και νερό, χωρίς αρνητικές επιπτώσεις στην αποικία των μελισσών. Ρυθμίζει την υγρασία του ξύλου αφήνοντάς το να αναπνέει, σε αντίθεση με τις κοινές λαδομπογιές, αστάρια μετάλλου και βελατούρα.

Μπορούν να γίνουν 2 εφαρμογές του χρώματος την ίδια μέρα με διαφορά 8 ωρών.

Αποτέλεσμα αυτών των ιδιοτήτων του Ειδικού Χρώματος Κυψελών Νερού είναι ο σχηματισμός ενός σκληρού αλλά και ελαστικού τελειώματος με μεγάλη αντοχή στο χρόνο.

Διατίθεται σε λευκό, κροκί, παπαρούνα, πράσινο και μπλε. Επίσης, μπορεί να αναπαραχθεί ποικιλία άλλων αποχρώσεων, είτε κάνοντας πρόσμιξη του προϊόντος έως 15% με βασικά πλαστικά , είτε χρωματίζοντάς το με ένα από τα συνήθη συστήματα χρωματισμού.

Διαβάστε περισσότερα: www.excel-xromata.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια