Widget Recent Post No.

Νέο Μελισσοκομικό πάρκο στην Θεσσαλονίκη! Μπράβο στην ANEL STANDARD!



Η ANEL έχοντας στην διάθεση της ένα μεγάλο οικόπεδο αξιοποίησε τον χώρο δημιουργώντας ένα μοναδικό για την Ελλάδα και σπάνιο για τα διεθνή δεδομένα μελισσοκομικό πάρκο, επισκέψιμο από μικρούς και μεγάλους ώστε να γνωρίσουν την μέλισσα και τη μελισσοκομική πρακτική.

Το μελισσοκομικό πάρκο της Anel Standard ξεκινάει την λειτουργία του δίπλα απο το νέο υποκατάστημα της εταιρείας, στην περιοχή του Νέου Ρυσίου – Θεσσαλονίκη, στο 17ο χλμ Εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Μουδανιών (παράλληλος δρόμος).

Οι επισκέπτες μπορούν να περιηγηθούν σε τρείς θεματικούς χώρους μαζί με έναν μελισσοκόμο – ξεναγό του καταστήματος ο οποίος θα μεταδώσει τις γνώσεις του στα ελληνικά και στα αγγλικά. Θα έχουν την δυνατότητα να μάθουν για την μέλισσα ως οργανισμό, να γνωρίσουν τα εργαλεία του μελισσοκόμου (στολές, καπνιστήρια, ξέστρα, μελιτοεξαγωγείς, εργαλεία απολεπισμού κ.α.), να δούνε τις διαφορετικές κυψέλες που χρησιμοποιούν οι μελισσοκόμοι, να γνωρίσουν τα προϊόντα της μέλισσας (μέλι, κερί, γύρη, πρόπολη, βασιλικός πολτός, δηλητήριο) και τους τρόπους με τους οποίους αυτά συλλέγονται.

Με μία επίσκεψη στο πάρκο μπορείτε επίσης να ξεκουραστείτε στο χώρο ανάπαυσης και να απολαύσετε δροσερό γιαούρτι με μέλι, να δοκιμάσετε πολλές διαφορετικές ποικιλίες μελιού καθώς και να αγοράσετε άριστης ποιότητας προϊόντα από έλληνες παραγωγούς όπως μέλι, πρόπολη (σε ακατέργαστη μορφή και σε βάμμα), γύρη, βασιλικό πολτό, διάφορα είδη βοτάνων (ρίγανη, φασκόμηλο, λουίζα, χαμομήλι κ.α.), παστέλια με μέλι καθώς και καλλυντικά από μελισσοκομικά προϊόντα, σαπούνια και παιχνίδια.

Οι Κυψέλες Μελισσών
Παρατηρήστε από ασφάλεια πίσω από τζάμι (μέσα σε κυψέλες παρατήρησης) τις μέλισσες να δουλεύουν πάνω στις κηρήθρες τους ή επισκεφθείτε το μελισσοκομείο που έχει η εταιρεία στο οικόπεδο και δείτε τις μέλισσες να πετάνε στις κυψέλες τους.


Το μελισσοκομικό πάρκο σε φωτογραφίες!









Περισσότερες πληροφορίες εδώ: honeypark.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια