Widget Recent Post No.

Τοποθέτηση GPS σε κυψέλες μελισσοκόμου!



Τοποθέτηση GPS σε κυψέλες μελισσοκόμου! Πρόκειται για μια ειδική συσκευή που τοποθετείτε σε μη εμφανές σημείο για τον εντοπισμό των μελισσοκλεφτών! Όποιος κάνει το λάθος και κλέψει κυψέλη με τοποθετημένο GPS την πάτησε! Η συσκευή θα δώσει ακριβής συντεταγμένες για την πορεία των κλοπιμαίων, και ο κλέφτης θα συλληφθεί!

Να μην ξεχάσουμε πως οι τελευταίες κλοπές που έγιναν εντοπίστηκαν με τέτοιου είδους τεχνολογία. Πολλοί μελισσοκόμοι στις μέρες μας έχουν προμηθευτεί GPS, και έχουν ασφαλίσει τα μελίσσια με τέτοιο τρόπο! Στην αγορά κυκλοφορούν αρκετές ειδικές συσκευές κατασκευασμένες για μελισσοκόμους, όμως μια έκανε την διαφορά. Μπορείτε να δείτε σχετικά εδώ: GPS μελισσιών: Η σωτηρία του μελισσοκόμου από την μάστιγα των κλοπών




Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. Καλησπερα ονομαζομαι περβολαρης αντωνης σας στελνω απο αγιο νικολαο κρητης ειμαι καινουριος πανω στις μελισσες και στα προιοντα ενδιαφερομαι για το συγγεκριμενο μηχανημα και θελω να μαθω λεπτομεριες και που μπορω να το προμηθευτω και σε τι τιμες... πρωτον πως λειτουργει εαν υπαρχουν διαφορες μαρκες πανω σε αυτο και ανα ποσες κυψελες χρειαζομαι το μηχανημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 115 Eυρώ κάνει, Πάρε τηλ εδώ και ρώτησε 2392072427, 2392072427. Στην Αρκαδική Μελισσοκομία

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για οποιαδήποτε ερώτηση πάνω στις αναρτήσεις μας , αφήστε ένα σχόλιο και εμείς με χαρά θα σας απαντήσουμε. Ορεινή Μέλισσα! Καλώς Ήρθατε!