Widget Recent Post No.

ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ : Επίσκεψη μελισσοκόμων στις εγκαταστάσεις




Eπίσκεψη στις νέες εγκαταστάσεις της εταιρείας ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ στο Κρυονέρι, πραγματοποίησαν ο μελισσοκομικός συνεταιρισμός της Θάσου, ο μελισσοκομικός συνεταιρισμός του Έβρου καθώς και μεμονωμένοι μελισσοκόμοι από την περιοχή του Έβρου.

Οι Διευθύνοντες  Σύμβουλοι της εταιρείας ΑΤΤΙΚΗ, Γιώργος Πίττας και Αλεξάνδρα Πίττα-Χαζάπη, με θερμή υποδοχή, καλωσόρισαν τους μελισσοκόμους μαζί με τις οικογένειες τους και τους ξενάγησαν στους χώρους.

Στο τέλος της ξενάγησης, όλοι δοκίμασαν παραδοσιακές ελληνικές γεύσεις, προϊόντα της ΑΤΤΙΚΗ, χαλβά και λουκούμια, τα οποία η εταιρεία έχει συνδυάσει με ελληνικό μέλι και τα προσφέρει στους καταναλωτές. Όλοι δήλωσαν ενθουσιασμένοι τόσο από τα προϊόντα ΑΤΤΙΚΗ όσο και από τις εγκαταστάσεις.

Η εταιρεία ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ, υποστηρίζει και συνεργάζεται με πάνω από 2.000 Έλληνες μελισσοκόμους από όλη την Ελλάδα, πολλοί από αυτούς συνεργάτες δεύτερης και τρίτης γενιάς, που συλλέγουν με φροντίδα το μέλι που καθημερινά φτάνει στο τραπέζι μας.

Από το 2002, η εταιρεία ΑΤΤΙΚΗ έχει ξεχωριστό τμήμα Ανάπτυξης της Μελισσοκομίας, το οποίο κάθε χρόνο, οργανώνει και πραγματοποιεί εκπαιδευτικά σεμινάρια και συναντήσεις με τους μελισσοκόμους-συνεργάτες της, με σκοπό τη σύσφιξη σχέσεων, την ανταλλαγή απόψεων αλλά και την ενίσχυση του ομαδικού πνεύματος.

Newsroom ΔΟΛ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια