Widget Recent Post No.

Όταν η μελισσοκομία γίνεται ΠΑΘΟΣ - Μελισσοκομία Καλαβρύτων Καραγκούνη (ΕΙΚΟΝΕΣ)



Η ενασχόληση με την μελισσοκομία για μερικούς δεν είναι απλώς Δουλειά , είναι ΕΡΩΤΑΣ , ΠΑΘΟΣ , ΤΡΕΛΑ! Αυτά τα Μηνύματα μας περνά ο αγαπητός συνάδελφος και φίλος Άκης Καραγκούνης από τα Καλάβρυτα. Καλά μέλια Άκη και να είσαι πάντα καλά να μας δίνεις δύναμη και ενέργεια!





Δημοσίευση σχολίου

8 Σχόλια

  1. Οι κυψέλες δίπλα ακριβώς στο δρόμο.Μαλλον θα έπρεπε ο κ.Καραγκούνης να διαβάσει τη νομοθεσία γιατί τέτοιες τακτικές είναι πέρα απο λανθασμένες και παράνομες.

    Κώστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κύριε ανώνυμε κάντε μια επίσκεψη μέχρι την Β.Εύβοια την εποχή του μελιτώματος και αν μπορέσετε να βρείτε σημείο εκτός δρόμου για τοποθέτηση μελισσοσμηνών ειδοποιήστε μας να το μάθουμε για να μην υποχρεωνόμαστε και στους τσοπάνηδες στην Εύβοια,στη Λευκάδα,στο Μαίναλο.Σε μια χώρα όπως η Ελλάδα που η μελισσοπυκνότητα είναι η μεγαλύτερη στην Ευρώπη και τα γεωγραφικά σημεία απλά κατσάβραχα δεν υπάρχουν μέρη για τους συναδέλφους.Εκτός και τα βάλουμε στους γκρεμούς και κρεμόμαστε με τα σκοινιά για να τρυγήσουμε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλησπέρα Κώστα!

    Το "καλό" στην Ελλάδα είναι ότι οι νόμοι που έχει θεσπίσει δεν εφαρμόζονται. Δεν έχεις αναρωτηθεί το γιατί;




    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. κάνεις μεγα λάθος οι νόμοι στην Ελλάδα θεσπίζονται και ενεργοποιουνται από τους ρουφιάνους και είναι πάρα πολλοί
    κακό χρόνο να χουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. na se kala file esy kai ta melisakia sou pola melia na exei.....poli oreo ergastirio!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ορεινή Μέλισσα:
    Έχω αναρωτηθεί.Γιατί μετράμε τους νόμους με 2 μέτρα και 2 σταθμά.Δεν υπάρχει παρανομώ λίγο όταν βάζω τα μελίσσια στο δρόμο και πολύ οταν κάνω κάτι πιο σοβαρό. Και τα 2 παρανομία είναι.Αν προσεχαμε και εφαρμοζαμε το νομο απο τα μικρά πράγματα,θα τον τηρουσαμε και στα πιο σοβαρά.
    Βέβαια αυτή η συζήτηση δε βγάζει πουθενά.
    Να πω στο φιλο καλά μελιά να έχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Από τις φώτο ο 1:08 είδε μόνο ότι οι κυψέλες είναι στο δρόμο. Άσε ρε φίλε το δέντρο και κοίτα το δάσος που στην προκημενη είναι ένας άνθρωπος με αγάπη για την μέλισσα και σωστός επιχειριματιας κάτι που για μένα φαίνεται από το ωραιότατο εργαστήριο αλλά και της προσεγμένες κυψέλες. Εγώ θα έλεγα ότι ζηλεύεις. Συγχαρητήρια στον φίλο μας και καλά μέλια. Στέφανος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Στέφανε 1:59
    Ακριβώς επειδή βλέπω ενα άνθρωπο με αγάπη για τη μέλισσα (όπως και εγώ),του επισημαίνω τα λάθη ή τις παραλείψεις του για να γίνει καλύτερος.
    Δεν έχω κάποιο λόγο να ζηλέψω κανένα συνάδελφο(αν δεις και τις δικές μου θα καταλάβεις το λόγο),το αντίθετο χαίρομαι όταν κάποιος είναι νοικοκύρης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για οποιαδήποτε ερώτηση πάνω στις αναρτήσεις μας , αφήστε ένα σχόλιο και εμείς με χαρά θα σας απαντήσουμε. Ορεινή Μέλισσα! Καλώς Ήρθατε!