Widget Recent Post No.

ΤΡΟΦΟΜΕΛ για μια επιτυχημένη διαχείμαση


Μια μελισσοτροφή εξαιρετικής ποιότητας , κατάλληλη για την ασφαλή διαχείμαση των μελισσιών σας. Αυτή την περίοδο φροντίζουμε όλα τα μελισσάκια μας να έχουν τις απαραίτητες προμήθειες προκειμένου να αντεπεξέλθουν στις αντίξοες συνθήκες του χειμώνα. Την τροφή που αναφέρω παραπάνω την έχω δοκιμάσει και την συστήνω σε όλους τους συναδέλφους. Ονομάζεται ΤΡΟΦΟΜΕΛ και διατίθεται απο την Κύρκα Μελισσοκομικός Κύκλος. Επικοινωνία στο τηλ 2106610771. email : info@kyrka.gr , site : http://kyrka.gr/Store/ζαχαροζύμαρα.

Μέχρι 31/12 θα ισχύει και η παρακάτω προσφορά...

Τιμές / κιλό

1-200kg

200-500kg

500-1000kg
Συσκευασία 1kg

1.19

1.17

1.15
Συσκευασία 2kg

1.09

1.08

1.06





Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

  1. kalispera tha eithela an gynete na apanthsete sto arthro trapeza vasilison exw kanei kapies erwtisis.eyxaristw poli

    Nikos igoumenitsa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πως πρωτεινεις μελισοτροφες οταν δεν ξερεις τι περιεχουν αξιας 1 ευρο οταν μελισοτροφες που κανεις μονος με κοστος ζαχαρης 0'59 και μελι μας βγαινουν 2.20 το κιλο δεν λυπασε τα μελισσια που θα την φανε καλη χρονια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλε μου Νίκο ο Μανόλης βρίσκεται σε άδεια. Θα λείψει για κάποιες μέρες ακόμα , οταν με το καλό γυρήσει θα σου απαντήσει αμέσως.

    Chris Eγω δεν είμαι σε θέση να πω σε κανέναν τι επιλογές θα κάνει. Οποιος θέλει φτιάχνει δικές του τροφές η αγοράζει. Το τι ακριβώς τον συμφέρει εξαρτάται απο τον ίδιο τον ελεύθερο χρόνο του , τα μηχανηματα που εχει κλπ κλπ... Εγω δεν είμαι χημικος να κρίνω την σύνθεση της τροφής , το μόνο που μπορώ να κρίνω είναι τα αποτελέσματα στα μελισσάκια μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για οποιαδήποτε ερώτηση πάνω στις αναρτήσεις μας , αφήστε ένα σχόλιο και εμείς με χαρά θα σας απαντήσουμε. Ορεινή Μέλισσα! Καλώς Ήρθατε!