Widget Recent Post No.

Επιθεώρηση κυψέλης από πιτσιρίκο 11 Ετών (ΒΙΝΤΕΟ)



Δείτε την επιθεώρηση ενός μελισσιού από ένα μικρό πιτσιρίκα 11 ετών υπό την αυστηρή επιτήρηση του πατέρα του....



Δημοσίευση σχολίου

5 Σχόλια

  1. Χαρουμενος πολυ που βλεπω απο τοσο μικρη ηλικια να εργαζονται στην κυψελη και κατ επεκταση στο μελισσοκομιο.Ομως εσυ μπαμπα μελισσοκομε πως μπορεις να αφηνεις μικρο συναδελφο απροστατευτο με απροστατευτα χερακια και με ,,καπρι,, πεντελονι? Αυτο δεν σημαινει οτι ετσι δεν θα φοβαται την μελισσα. Μαθε του να προστατευετε καλα με ολοσωμη φορμα και να σεβεται την μελισσα. Σεβασμος σημαινει γνωση.Προκαταβολικα σου ζητω συγγνωμη μα οτι σου γραφω το γραφω γιατι θελω να σε φυλαξω και πιο πολυ τον μικρο μας συναδελφο . Κωστας Λαρισα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χρονια πολλα φιλε μου Νικο. Οντως ο πατερας ειναι λιγο αυστηρος. Κατι πατησα ομως και διεγραψα το σχολιο σου απο λάθος. Καλες γιορτες να εχουμε και πολλα μελια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπραβο στον μικρο, συγχαρητηρια.Θα συμφωνουσα με τον Νικο απο την Ηγουμενιτσα.Νεος ειμαι κιεγω με τρια μελισσακια.Ο μικρος Χρηστος αψογος , δεν μασαει, καλη συνεχεια σε Μπαμπα και γιο, να σε χερεται ο μπαμπας. Ζαφειρης απο Καστορια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπράβο στον πατέρα μπράβο και στο παιδί. Μικρέ να θυμάσαι ότι αυτό που μαθαίνεις, ισούται σαν να έχεις βγάλεις Πανεπιστήμιο κι ακόμα περισσότερες σπουδές, ειδικά για την Ελλάδα και ειδικά τούτη την εποχή. Εκμεταλλεύσου το. Κάποτε θα ευγνωμονείς τον πατέρα σου, όπως και ΄γω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για οποιαδήποτε ερώτηση πάνω στις αναρτήσεις μας , αφήστε ένα σχόλιο και εμείς με χαρά θα σας απαντήσουμε. Ορεινή Μέλισσα! Καλώς Ήρθατε!