Widget Recent Post No.

ΤΡΟΦΟΜΕΛ : Όταν η ποιότητα αγγίζει την κορυφή!!!!



Πριν αρκετές ημέρες σας είχα μιλήσει για την ιμβερτοποιημένη μελισσοτροφή  ΤΡΟΦΟΜΕΛ , και τα θαύματα που μπορεί να κάνει στα μελισσάκια σας. Σήμερα έκανα επιθεώρηση στα δικά μου μελισσάκια  , και είμαι σε θέση να σας παρουσιάσω τις ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ιδιότητες αυτής της τροφής!!!

Γέννες απογειωμένες για την εποχή , φρεσκοκτισμένες κηρήθρες   πληθυσμοί ασφυκτικά ανεπτυγμένοι , μια πλημμύρα  από νεαρές εκκολαπτόμενες μελισσούλες ,  και όλα αυτά μόνο με την χρήση αυτής της άριστης τροφής!!!

Δείτε ενδεικτικά κάποιες φωτογραφίες που τράβηξα σήμερα κατά τη διάρκεια της επιθεώρησης. Ήταν μια ωραία ηλιόλουστή μέρα!!!














Την τροφή την πετσοκόβουν , και την τρώνε με τόση λαιμαργία που δεν περισσεύει γραμμάριο ούτε για δείγμα.  Άδειες οι συσκευασίες λοιπόν!!!!








Στην θέση που βρίσκονται αυτή τη στιγμή τα μελισσάκια μου , δεν υπήρξε κάποια καλή νεκταροέκκριση έτσι και εγώ , για να αποκαταστήσω την ανάπτυξη των μελισσιών μου έδωσα ΤΡΟΦΟΜΕΛ.

Νομίζω πως αυτό το ζαχαροζύμαρο είναι η καλύτερη επιλογή που θα μπορούσε να κάνει κάποιος , δεν έχω συναντήσει κάποιο παρόμοιο  Ελληνικό προϊόν. Το συστήνω ανεπιφύλακτα σε όλους τους συναδέλφους. Και αν κάποιος δεν έχει πιστεί μετά από όλα αυτά , δεν έχει πάρα να δοκιμάσει για να τα δεί και μόνος του στην πράξη!!!

Για να δείτε το προϊόν πατήστε το σύνδεσμο :

http://kyrka.gr/Store/#!/ΤΡΟΦΟΜΕΛ-μελισσοτροφή-σε-μορφή-πάστας

Τηλ: 210 - 6610771

Ε-mail : info@kyrka.gr

Ορεινή Μέλισσα

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. Το βαρρόα στη 2καί3 φωτογραφία δεξιά κάτω κοίταξε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε έχεις μάτι.

    Η αλήθεια είναι ότι παρόλο που έκανα ενα ξελάφρωμα το καλοκαίρι εχω αρκετά βαρρόα. Ειδικά φέρος ήταν και απο αυτή τη πλευρά άσχημη η χρονιά. Περιμένω να ξεγονιάσουν και τότε θα γίνει ολικός καθαρισμός!!!

    Φιλικά Χάρης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για οποιαδήποτε ερώτηση πάνω στις αναρτήσεις μας , αφήστε ένα σχόλιο και εμείς με χαρά θα σας απαντήσουμε. Ορεινή Μέλισσα! Καλώς Ήρθατε!