Widget Recent Post No.

Διατίθεται μέλι εξαιρετικής ποιότητας : Αποστολή σε όλη την Ελλάδα



Μια μελισσοκομική οικογένεια με πάθος , μεράκι και αγάπη προς την μέλισσα δραστηριοποιείται στην περιοχή της Μάνης στην Λακωνία ,  και παράγει προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας σε ασυναγώνιστες τιμές.

Πρόκειται για ανθρώπους με ιδιαίτερη αγάπη προς την φύση και την μέλισσα  με ηθικές αρχές , και παράδοση.  Παράγουν και διαθέτουν προς εμάς ολα τα είδη των μελιών που η φύση χαρίζει απλόχερα στην μέλισσα.


Νομίζω πως αξίζει ένα μεγάλο μπράβο στον Λάζαρο και στην Μαρία από την Μάνη για τα εξαιρετική δουλειά που κάνουν και τα προιοντα που μας προσφέρουν. Ας γνωρίσουμε λοιπόν τα δημιουργήματα των μελισσών τους......


ΘΥΜΑΡΙΣΙΟ ΜΕΛΙ

Έντονο άρωμα γλυκεία, γεύση, κεχριμπαρένιο χρώμα. Πλούσιο σε σίδηρο και μέταλλα,με τονωτικές και αντισηπτικές ιδιότητες. Ένα  σπουδαίο ελληνικό αγαπημένο μέλι.









ΜΕΛΙ ΕΛΑΤΟΥ  - ΜΕΛΙ ΕΛΑΤΟΥ ΒΑΝΙΛΛΙΑ

Θρεπτικό μέλι πλούσιο σε ιχνοστοιχεία μέταλλα και βιταμίνες βοηθά στην αφομοίωση του σακχάρου  και στην ομαλή λειτουργιά του πεπτικού συστήματος στον οργανισμό μας. Οχι πολύ έντονη γεύση ούτε πολύ γλυκό..... Ενα μέλι απόσταγμα από τα Έλατα της ελληνικής φύσης!!!






Μέλι φασκόμηλο και άνθη!!!!!

Είναι ένα μελί απο το φαρμακευτικό βότανο φασκόμηλο με αντισηπτικές ιδιότητες καρδιοτονωτικό με αντιμικροβιακή δράση κατά του διαβήτη κατα του κρυολογήματος κατα της υπέρτασης , σίδηρο φωσφόρο κάλλιο και ασβέστιο. Η κρυστάλλωση του είναι φυσική.... Και η γεύση του απερίγραπτη!!





Τα μελιά διατίθονται στις παρακάτω τιμές και αποστέλονται σε ολες τις πόλεις της Ελλάδας εύκολα και γρήγορα.....

-10 ευρώ το κιλό Θυμαρίσιο μέλι

-10 ευρώ το κιλό Ανθόμελο φασκομηλιάς

-14 ευρώ το κιλό , (3 κιλά + 12 ευρώ) το κιλό βανίλια Μαινάλου

-8 ευρώ ανθόμελο το κιλό πορτοκαλιάς-φασκόμηλο

-8 ευρώ το κιλό πευκοανθόμελο

-8 ευρώ το κιλό μέλι  ελάτου





Αποστολές σε όλη την Ελλάδα.

Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλ  6973564539 , 6984534059

email : lazarosmariameli@yahoo.gr

facebook : Μελισσοκομία Μάνης Λαζαράκος

Περιοχη : Καλύβια ανατολικης Μάνης.







orinimelissa.blogspot.gr


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια