Widget Recent Post No.

Οχι άλλη κοροιδία στους μελισσοκόμους , οχι άλλα σκάρτα προιόντα , Φτάνει πια!!!


Πριν λίγες ήμερες αγόρασα ένα κουτί με τεχνητά φύλλα κηρήθρας το οποίο έφερε την δική σας επωνυμία , και θέλω να σας πω δυο τρία πράγματα χωρίς να θέλω να μου απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα. Δεν χρειάζετε άλλωστε.


Άνοιξα λοιπόν το κουτί ,  και βλέπω φύλλα σκούρα τα οποία λύγιζαν σαν λάστιχο και οφείλω να ομολογήσω πως τέτοια εικόνα δεν είχα ξανά δεί από κανέναν άλλον κατασκευαστή....... Νομίζω πως η παραφίνη μέσα στα φύλλα έχει και ενα επιτρεπόμενο όριο. Έτσι δεν είναι?  Δειτε στη φωτογραφία πιο κάτω.


Όλες οι κηρήθρες να έχουν αποτυπωμένες φιγούρες από σχοινάκια-φυτίλια που καλύτερα δεν θα ήθελα να ξέρω από που προέρχονται. Θέλω να πιστεύω οτι αυτό που σκεύτομαι ειναι απλώς η φαντασία μου......


Με αυτά που είδα το μονο συναίσθημα που μπορεί να επικρατήσει μέσα μου είναι η λύπη , μια λύπη που στηρίζεται στην αλόγιστη εκμετάλλευση του μελισσοκόμου που σας στηρίζει , προς το δικό σας συμφέρον.

Εγώ έβαλα αυτές τις κηρήθρες στις μέλισσες , και αν δω ότι αρχίζουν να κάνουν ''αυτοσχεδιασμούς'' οφείλω να ενημερώσω όλους τους μελισσοκόμους.

Θα έπρεπε να ντρέπεστε για την ποιότητα των προϊόντων σας , και τον σεβασμό που δείχνετε στους μελισσοκόμους που σας δίνουν το ψωμί που τρώτε.

Ήμουν παρών σε φορτίο σας με βανίλιες οι οποίες έκαιγαν λες και βγήκαν απευθείας από τον φούρνο. Ξέρετε τι ουσίες αποβάλλει το πλαστικό σε τέτοιες θερμοκρασίες?? Ε βεβαία όμως , εσείς θα το φάτε? Οι μελισσούλες θα την πληρώσουν για άλλη μια φορά....

Πραγματικά να ξέρετε οτι τα νέα ανάμεσα στους μελισσοκόμους διαδίδονται με ιλιγγιώδη ταχύτητα και για έμενα θα έπρεπε να ντρέπεστε για τα κάκιστης ποιότητας προϊόντα που διακινείτε στην αγορά.

Δεν έχω κάτι προσωπικό μαζί σας , ούτε μ αρέσει να είμαι εχθρικός απέναντι σε συναδέλφους μου αλλά το λιγότερο που μπορούσα να κάνω ήταν να σας πω αυτά τα πράγματα. Νιώθω υποχρέωση μου να τα πω , η σιωπή ξέρετε είναι συνενοχή πολλές φορές!!!

Όποιος δεν σέβετε την μέλισσα , δεν σέβεται τον ίδιο του τον εαυτό.....  Λυπάμαι πραγματικά για τον σεβασμό  που δείχνετε στις μέλισσες , άλλα και στους ίδιους τους μελισσοκόμους που τους χρωστάτε όλα οσα έχετε. Όλα θυσία μπροστά στον βωμό του χρήματος!!

Χάρης Σταμάτης απο το Αγρίνιο
orinimelissa.blogspot.gr