Widget Recent Post No.

2η Γιορτή Μελιού στα Ιωάννινα!



Ο Μελισσοκομικος Συλλογος Ιωαννινων σε συνεργασια με την Περιφερεια Ηπειρου διοργανωνει τη 2η Γιορτη Μελιου στις 3/4/5/6 Νοεμβριου στην Κεντρικη Πλατεια της πολης μας! Συναδελφοι μελη του Συλλογου μας θα παρουσιασουν τα προιοντα τους και οι επισκεπτες θα εχουν την δυνατοτητα να συνομιλησουν,να ενημερωθουν και να δοκιμασουν!

Στη διαρκεια του Τετραημερου,τα σχολεια ,που εχει προγραμματιστει να επισκεφθουν το χωρο, θα ενημερωθουν απο τον κ.Ανδρεα Θρασυβουλου, Καθηγητη της Γεωπονικης Σχολης του ΑΠΘ του τμηματος Μελισσοκομιας Σηροτροφιας. Απο μελη του Συλλογου θα γινει επιδειξη μελισσοκομικων εργασιων (εξαγωγη μελιου) καθως επισης και ενημερωση στους επισκεπτες για τη Μελισσοκομια και τις δραστηριοτητες του Συλλογου μας ( Θα διανεμηθει εντυπο υλικο!)

Θα πραγματοποιηθουν επιδειξης μαγειρικης,ζαχαροπλαστικης με πρωτη υλη το μελι και διαφορα προιοντα συμμετεχοντων του πρωτογενη τομεα(τυροκομικα)! Τους μικρους επισκεπτες της Γιορτης θα απασχολησουν δημιουργικα με κατασκευες,παιχνιδια και face painting οι εμψυχωτες του μικροπολις! Τα Εγκαινια θα πραγματοποιηθουν την Πεμπτη 3/11 στις 7 μμ!!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια