Widget Recent Post No.

Ερασιτεχνική βάση απολεπισμού : Γιά εύκολη και γρήγορη απολέπιση



Για πολλούς μικρούς μελισσοκόμους η απολέπιση  και η εξαγωγή του μελιού από τις κηρήθρες αποτελεί μια δύσκολη διαδικασία κυρίως για την αναγκαιότητα της σε εξοπλισμό και μηχανήματα που για τους περισσότερους  είναι αρκετά δύσκολο να αποκτήσουν.

Πολλοί μελισσοκόμοι διατηρούν λίγα μελισσάκια ίσα ίσα για το μέλι της οικογένειας , καθαρά για χόμπι ή βρίσκονται στο ξεκίνημα τους  δίχως να μπορούν  να πάρουν εύκολα όλον τον εξοπλισμό που χρειάζονται.


Πολλοί καταφεύγουν σε δικές τους πατέντες και κατασκευές , άλλοι δέχονται βοήθεια απο επαγγελματίες συναδέλφους τους , ενώ κάποιοι άλλοι προσπαθούν με άλλους τρόπους να απολεπίσουν τις κηρήθρες τους

Σήμερα  θα σας παρουσιάσω ενα νέο προϊών από τα  www.melissoefodia.gr το οποίο απευθύνεται σε όλες τις παραπάνω κατηγορίες!!

Σερφάροντας στο site  www.melissoefodia.gr έπεσε στην αντίληψη μου ένα αρκετά οικονομικό προϊον το οποίο απευθύνεται αποκλειστικά και μόνο σε αρχάριους και μικρούς μελισσοκόμους!!!

Πρόκειται για μια βάση απολεπισμού η οποία μας επιτρέπει να απολεπίζουμε τα πλαίσια με το μέλι εύκολα , απλά ,  γρήγορα αλλά κυρίως οικονομικά!!!!

Νομίζω πως είναι ενα πολύ χρήσιμο προϊον και αν κάποιον τον προβληματίζει πως θα απολεπίσει τις κηρήθρες  από τα λίγα μελισσάκια του  , μπορεί εύκολα και γρήγορα να το προμηθευτεί.

 Ή πλαστική βάση διατίθεται στην τιμή των 12 ευρώ απο τα MELISSOEFODIA και αποστέλλεται σε όλη την Ελλάδα , άμεσα κατόπιν παραγγελίας.

Εδώ μπορείτε να δείτε το προιόν ... ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΒΑΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΛΕΠΙΣΗ

Και εδώ τα τηλ επικοινωνίας .....

 phonenumber


Εξερευνώντας τον θαυμάσιο και εκπληκτικό κόσμο της μέλισσας

orinimelissa.blogspot.gr



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια